Apothekers uit Aleppo of kansloze uitkeringtrekkertjes?


Komt die aap uit de mouw

Rapportje van het UWV:

Groepen die in de crisis al een slechte positie hadden op de arbeidsmarkt – zoals laaggeschoolden, langdurig werklozen, gehandicapten en niet-westerse migranten – dreigen uitgesloten te raken van de maatschappij. De werkloosheid blijft daarom naar verwachting hoger dan na vorige crises

En dus?

Al is de leugen nog zo snel …

Wilders was de eerste die er over begon: wat kosten al die biculturele kansenpareltjes ons nou allemaal? Heel de linkse goegemeente over de zeik: mag niet over geld praten! Is foei! En ome Geert is een fascist, racist, islamofoob die zijn vuile nazibek moet houden natuurlijk.

Maar ook in lala-dromenland komt uiteindelijk de waarheid toch boven drijven. Of de burger even de poeplap wil trekken want we hebben een cohort aan uitvretertjes naar binnen getrokken die never-nooit-niet aan de bak komt. De werkloosheid in Nederland is permanent hoger geworden door al deze fijne aanwinsten. En kom nou niet aan met dat ook gehandicapten en laaggeschoolden geen baan hebben: die groepen hadden we voor de crisis ook al. Dat is hetzelfde gebleven, daardoor verandert het niveau niet.

Het gelijk van Wilders

Wilders heeft het laten uitzoeken: Trek je 25.000 asieleisers en hun nageslacht uit Aleppo naar binnen dan kost dat een gezellige 7 miljard. Wij hebben afgelopen jaren 200.000 van deze tandartsen en apothekers naar binnen getrokken: een fijn rekeningetje van 56 miljard. En dat mag betaald worden in handige maandelijkse termijnen -uitkerinkje, huursubsidie, gratis karatelessen voor kleine Mo- door de gewone werkende burger. Je weet wel, die vuile kafirs die hun gore nazibek moeten houden.

Gaan de belastingen gewoon wat omhoog! Dit jaar weer 100.000 kansenpareltjes!

6 reacties

Opgeslagen onder het gelijk van Wilders

6 Reacties op “Apothekers uit Aleppo of kansloze uitkeringtrekkertjes?

  1. VarAway

    Waar kan ik de cijfers voor 2015 & 2016 vinden?
    Ik denk dat die zelfs NOG bedroevender zullen uitpaklen…

  2. Pingback: Lying with Statistics: Werkloosheid eurozone op laagste punt sinds 2009! | The Logic Free Zone

  3. Pingback: Nepnieuws: Werkloosheid daalt | The Logic Free Zone

  4. Pingback: The Logic Free Zone

  5. Pingback: Voorheffing dividendbelasting: Afschaffen of niet? | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.