Ga niet naar Bungalowpark Landal Hoog Vaals


haatbaard-demo-Museumplein-niqaab

Haatbaarden

Wie in Limburg naar een Landalparkje gaat kan raar opkijken

Bungalowpark Landal Hoog Vaals attendeert zijn gasten expliciet op de aanwezigheid van veel Arabische mensen die er in augustus vakantie vieren. ‘Zij zijn net als u betalende vakantiegangers.’

Tja. En dus?

Nederlanders zijn toch allemaal islamofoben en racisten

Aanpassen is leuk hoor, maar je aanpassen aan de ‘religie van de vrede’ is niet leuk. Vrouwen in een nikab, je kinderen kunnen niet meer ’s avonds buiten spelen (als ze boven de 9 zijn tenminste) en wie er iets van zegt is natuurlijk een islamofoob en en een racist. Want we moeten ons aanpassen. Dat zijn betalende gasten hoor!

Landal vindt het allemaal best -brengt extra geld in het laatje- en dat ze zo’n rotzooi maken dat de hele inboedel standaard vervangen moet worden nemen ze op een koopje toe. Alles voor een paar knaken! Nederlanders zijn toch tolerant? Kunnen best een beetje opschuiven! Geen honden mee en varkensvlees is taboe. Vrouwen zijn hoeren maar dat weet toch iedereen?

Laten we Landal eens een lesje leren?

Ik wil niet op een park zitten waar de religie van de haat vrede bepaalt wat er gebeurd. Op vakantie wil ik vakantie vieren. En al helemaal niet tussen nikaabjes en soepjurken rondlopen op m’n blote voeten. Ik wil gewoon een biertje drinken en met de mensen verderop keuvelen.

Daarom mijn oproep: Laten we Landal eens even uitleggen dat in Nederland dit soort mensen niet welkom zijn: Laten we gewoon niet meer naar Landal bungalowpark Hoog Vaals gaan.

Zul je zien: Na een seizoentje of wat is de eigenaar er ook achter.

51 reacties

Opgeslagen onder Overig, Vrijheid

51 Reacties op “Ga niet naar Bungalowpark Landal Hoog Vaals

 1. Colt

  Wat ben je toch een onverbeterlijke Islamofoob.

  • Dan ga jij d’r toch fijn heen? Neem je kinders mee, dat zullen de broeders op prijs stellen!

   • Colt

    Landal ging ik toch al niet heen. Is niet mijn soort mensen dat daar zit. Vaak Islamofobe rechtse figuren.

    Doe mij maar een rustige camping (net als dit jaar).

    Maar dan nog. Je doet net alsof het park compleet afgeladen is met Moslims die niks anders doen als schapen slachten en Christenen onthoofden.
    Er is ook nog zoiets als gewoon samen leven.
    De sharia is er niet van toepassing.

    “Ik wil niet op een park zitten waar de religie van de haat vrede bepaalt wat er gebeurd.”
    Ik meen dat op dat park de huisregels en de nederlandse wetgeving nog altijd van toepassing waren.

    Je bent een enorme hypochonder.

  • Johan P

   Nee, hij heeft een geldig punt. Overigens is het geen fobie om een probleem te hebben met islam. Een fobie is een irrationele angst. Angst voor islam is niet irrationeel maar een teken van gezond verstand. Wie dat niet inziet zou er goed aan doen zich eens te verdiepen in islam, het lezen van de quran, sira en hadits (bv die van Abu Moslem of die van al-Bukhari.
   En als je toch bezig bent : Reliance of the Traveller (geen idee of die ooit in het Nederlands is vertaald).
   Leg dat dan even naast het leven van mohammed en kijk wanneer welke uitspraken zijn gedaan, onthoudt dat latere uitspraken eerdere vervangen als ze tegenstrijdig zijn en dat iedere moslim mo zoveel mogelijk moet imiteren en je ziet meteen dat islam niks goeds brengt, al helemaal niks opheeft met vrede en alle westerse waarden verwerpt.
   Zelf verrek ik het om af te rekenen bij een kassa met een hoofddoek en weiger ik bij een doner kebab zaak te gaan eten, ik heb het helemaal gehad met die fascistische discrimerende ideologie.

 2. Met stijgende verbazing heb ik kennis genomen van uw vervreemdende bijdrage. Ik wil volstaan met de opmerking dat een houding zoals spreekt uit uw woorden bepaald niet bijdraagt aan het oplossen van een ernstig probleem. Uit uw woorden spreken angst, vooroordelen en onverzoenlijkheid. En dat is nu precies de gemoedstoestand die leidt naar een vermeerdering van agressie met, in het verlengde daarvan, geweld. Waakzaamheid is natuurlijk altijd geboden, maar angst verlamt de daadkracht en verspert de weg naar humane oplossingen. U zult het wel niet met mij eens zijn, maar dat zij dan maar zo!
  Groeten.

  • Colt

   Zeer goed, Reinjohn.

  • U vindt dit een ‘ernstig’ probleem? En u denkt dat autochtone nederlanders zoals ik hierdoor tot ‘agressie’ zullen overgaan? Voornamelijk omdat de autochtone nederlander ‘bang’ zou zijn? En dat mensen zoals ik dan geen ‘humane’ oplossingen -wat u daar onder verstaat- meer zullen nastreven? Vanwege ‘angst, vooroordelen en onverzoenlijkheid’?

   U doet wel veel aannames. Allen lijken mij onjuist.

   Uw manier van redeneren is die van de politiek correcte linksmens: Wie d’r iets van zegt is een islamofoob en een racist en roept op tot haat en draagt niet bij tot de oplossing. Maar die tijd is voorbij. Al een hele tijd trouwens.

 3. Roberto la Verita

  Zou Richard gewoon een hekel aan alle mensen hebben?
  En zijn frustratie daarvan op al wat voor hem vreemd is afreageerd?
  Roberto
  ps,
  Alhoewel mijn naam jou mischien iets anders zegt,maar ik ben puur Nederlands,erger nog,ik ben Hagenees

 4. Arjan Fernhout

  Zijn het socialisten?

 5. siemx

  Ik vind het wel een goed idee! De niet-islamitische gasten kunnen natuurlijk ook allemaal een hond een een bbq (varkensvlees) aanschaffen. Dan blijven ze vanzelf wel weg….

 6. ReggieRoning

  Vooral deze mensen geen racist noemen want dan zijn ze beledigd.

 7. Roberto la Verita

  Richard ,Kijk eens op zolder,misschien vind je nog een bord met daarop”verboden voor Joden”.
  Gewoon het woord Joden vervangen door Moslims,en als je toch niets te doen hebt,maak er dan ook een paar met Polen,Roemenen,etc,etc,
  Maar als dat teveel werk is,maak ze dan met het opschrift “verboden voor Niet Nederlanders “.
  De boredn met daarop”Verboden voor PVVers”komen later wel.
  Roberto

   • Jan

    Nou leuk hoor. Ik ga al jaren niet meer naar de camping. Ik woon ook niet meer in den haag vanwege onze vredelievende medeburgers. Mijn buurmeisje was in 1980 het eerste slachtoffer in mijn kennissenkring van onze Afrikaanse vrienden. Ook toen was er niemand die haar kon helpen en toen Ali een jaar de bak in moest zwierven er voortdurend van die engerds in haar buurt.
    Doe mij de ietwat ongenuanceerde uitspraken van Richard maar en die mensen die hem racistisch en zo noemen komen er wel achter als het een keer hun eigen dochter is.

    • Colt

     Ik vind het verschrikkelijk wat er is gebeurt met je buurmeisje en ik wil het niet eens goedpraten, maar je moet je ook beseffen dat niet iedereen hetzelfde is. Er zijn ook genoeg westerse mensen die de meest verschrikkelijke dingen uitvreten.
     De mensen die dat soort dingen doen heb ik geen goed woord voor over.

     Ik heb genoeg collega’s gehad van Noord-afrikaanse afkomst. Hele aardige mensen die geen vlieg kwaad doen. Niet elke Moslim is slecht. En niet iedere Noord-afrikaan is Moslim.
     Het is allemaal een nogal kortzichtige wereldvisie.

     • Jan

      Ik zal ook niet alle noord afrikanen over een kam scheren en ik ken er gelukkig ook best veel hele aardige mensen uit die streek, maar ze zonder meer vertrouwen? Nee dat komt nooit meer terug. Ik zal me wel altijd zelf normaal tegen ze gedragen.
      Wat in die tijd vooral op viel was het totaal afwezig zijn van onze eigen handhavers en hulpverleners. Struisvogels! Ze was pas 17 en volslagen kansloos tegen die lui.

      • Colt

       “maar ze zonder meer vertrouwen? ”
       Ik denk dat u er goed aan doet niemand meer zonder meer te vertrouwen. Het zijn bijvoorbeeld vaak blanke mannen van middelbare leeftijd die kinderen misbruiken. Daarnaast zijn het ook veel vaker blanke mannen die een ander voor een fiks bedrag benadelen.
       Ik begrijp uw gevoel, maar probeer het los te laten iedereen te wantrouwen. Daar schiet niemand wat mee op.
       Daarnaast is wantrouwen iets heel anders als denigreren.

       Politie? Die zijn al helemaal niet te vertrouwen. Struisvogels als het ze uitkomt, gewapende gekken als het effe kan.

 8. Anders B

  Ik ben voor een echt seculiere republiek der Nederlanden.
  Weg met religie, met name de islam. want ik heb geen fobie maar een gegronde reële angst daar voor
  Mensen zijn ongelijk en daarom kunnen we ook niemand gelijkwaardig behandelen.
  En ik ben een racist kijk voor de werkelijke betekenis van dat woord maar op Wikipedia.

  • Colt

   “En ik ben een racist kijk voor de werkelijke betekenis van dat woord maar op Wikipedia.”
   Gedaan. Dat maakt het allemaal niet beter.

   Je etno-centrische houding is niet anders dan een sociaal-Darwinistische misvatting. Natuurlijk is het zo dat sommige zwarte mensen evolutionair gezien harder kunnen rennen (ivm langere pezen) en dat Aziaten vaker lactoseintolerant zijn.
   Maar zogenaamde positieve eigenschappen toekennen aan een “ras” (wat overigens een hele vage term is omdat je heel ver terug kan gaan om een ras te vinden waartoe je hoort) is een hele kortzichtige zet. Hitler, bijvoorbeeld, deed het met zijn visie op het Arische ras. Er is geen enkel bewijs voor dat mensen met blond haar en blauwe ogen beter zijn in wat dan ook. Sterker nog: het is veel waarschijnlijker dat de vroegere Ariërs/Indo-europeanen (of wie onze voorouders ook waren) juist bruine ogen en donkerder haar hadden. Zijn wij daarmee nu ineens een heel stuk minder goed geworden volgens die leer? Schijnbaar wel.

   Het wetenschappelijk bewijs voor verschillen tussen verschillende rassen, zoals dat door racisten vaak wordt gebruikt om zelf beter te lijken of een andere te kunnen denigreren, is nagenoeg nihil (op een enkel puntje na, zoals eerder gezegd).

   “Weg met religie, met name de islam. want ik heb geen fobie maar een gegronde reële angst daar voor”
   Oh? U wordt vaak bedreigd door Moslims (zeker weten dat het Moslims waren en geen Noord-Afrikanen met een ander geloof oid.)? Of wordt u thuis vaak lastig gevallen door Moslims die graag eens met u willen praten over Allah?
   Wat is die reële angst? Haalt u die uit pseudo-feiten van de bevooroordeelde media? Of van de grote Wilders (de koning van de dubbele moraal)?

   Er is geen gegronde reden om alle Moslims te vrezen.

   Toch ben ik het deels met u eens dat een seculiere samenleving beter af zou zijn. Toch gun ik iedereen zijn geloof. Enkel de traditionele gebruiken en geloofsbelijdenis hekel ik. Vooral het zo krampachtig vasthouden aan boeken van honderden, zo niet duizenden, jaren oud.

   • Jan

    Niet alle moslims zijn terrorist, maar er zijn wel erg veel terroristen die moslim zijn.

    • Colt

     En wat te denken van de hele westerse imperialistische wereld? Dat zijn er nog meer. Lekker oorlogje spelen in een midden-oosterse zandbak en de olie veilig stellen. Als je dan een grote bek hebt en de straat op gaat om je recht te halen dan sturen ze de politie op je af. Die hield je trouwens toch al in de gaten.

     We hebben meer te vrezen van de staat dan van een terrorist.

     Hoeveel terroristische aanvallen waren er ook al weer geweest in Nederland? En hoeveel überhaupt in de wereld? Van de 1,3 miljard Moslims in de wereld, hoeveel daarvan zijn er terrorist? Noem je dat veel?

 9. Roberto la Verita

  Fanatisme in geloof of politieke overtuiging is ALTIJD fout,dat leid altijd toe dat men tegenover elkaar komt te staan,ipv naast en achter elkaar.
  Als werkende van wat voor geloof of politieke overtuiging dan ook hebben de zelfde belangen.
  Om die belangen binnen te kunnen halen is solidariteit nodig,geen onderlinge strijd.
  Wie de Media beheerst,heerst over de mensen,het (na)denken wordt hiemede verkeerd beinvloed,daarom zie ik werkende Moslims als gelijke omdat ze net als ik een betere wereld nastreven voor het heden en in de toekomst voor ons nageslacht,
  Het neo-liberalisme is een groot obstakel om die betere wereld te bereiken,de resulltaten van hun beleid zal zijn,een wereld van(neo-slavernij),daarin inspelend op de hebzucht en egoisme van de mens(die men van nature heeft).
  Roberto

  • Colt

   Hebzucht en egoisme is juist niet iets wat de mens van nature heeft.
   Lees dit uitstekende artikel van John Molyneux maar eens:
   http://socialisme.nu/blog/theoretisch/maakt-de-menselijke-aard-socialisme-onmogelijk/

   • Roberto la Verita

    Colt,
    De mens past zich aan de omgeving aan,opgroeien in een maatschappij waar hebzucht en Eogoisme de boventoon voert”maakt egoisten”.
    Uitzonderingen daar gelaten,maar dat zijn mensen die zelf (na)denken.
    Ik schreef al”wie de media beheerd ,overheerst de mens”.
    En ook ik leef niet 100% als Socialist,de maatschappij laat dit niet toe

    Roberto

    • Colt

     Dat is eigenlijk precies wat ik bedoel. De “aard van de mens” is nooit egocentrisch geweest.
     Lees eens het boek “Mutual Aid” van Petr Kropotkin. Een uitstekend boek hierover, ook voor niet socialisten.

  • ‘Solidariteit’ is een politiek correctie manier van vijandsdenken. Wij tegen Zij.

   Als iemand mij vraagt om solidair te zijn dan moet ik ergens/iemand tegen zijn. Ik krijg daar jeuk van.

   Oude truuk hoor.

   • Roberto la Verita

    Dat ligt er aan hoe je tegen de maatschappij aankijkt,doe je dit vanuit je eigen ik,(egoisme en hebzucht),of vanuit een bepaalde gemeenschapszin.
    En Richard je MOET niets,
    Roberto

   • Colt

    Dus volgens jou is solidariteit feitelijk hetzelfde als individualisme? Wij/ik tegen hunnie.

    Solidariteit is inderdaad een verbondenheid in een groep tegen een gezamenlijke vijand, zoals daar voor mij is het kapitalisme.

    En we hoeven het nog steeds niet met elkaar eens te zijn. Vijanddenken vind ik dan ook een verkeerde term. Of zou jij liever een gehomogeniseerde samenleving zien?

    • In de ene zin zeg je “gezamelijke vijand”, in de andere zin zeg je “vijandsdenken vind ik een verkeerde term”. Wat wordt het nou?

     Kapitalisme is het systeem om op grote schaal, met heel veel mensen en heel veel kapitaal samen te werken. Dat lijkt mij heel wat beter dan dat zwart wit denken van dat socialisme.

     • Colt

      Het is vooral het verband waarin het wordt gebruikt.

      Socialisme is alle mensen die met alle andere mensen samenwerken om met zijn allen te leven. Hoe is dat zwart/wit ten opzichte van kapitalisme?
      We hoeven ons alleen niet meer druk te maken om nog eens ergens wat geld vandaan te schrapen en hoeveel slachtoffers daarbij vallen.

      Zo lust ik er nog wel een paar.

     • Roberto la Verita

      Richard,
      Gezamelijke vijand behoeft niet persee een ander mens(of groep) te zijn,het kan ook een gedachte goed zijn(Wilders),want aan de ene kant doen alsof je voor de werkende mensen bent,en aan de andere kant je tegen de werkende mensen keren.

 10. lara

  Zo zeg wat ben jij toch voor een racist je lijkt Hitler wel. Ik ken landal Vaals heel goed en daar is niks mee mensen luister er niet naar die domme moet eens beter leren

 11. So

  Landal hoog vaals… Wij zijn er net van terug . Mooi park , en wij hebben niets tegen buitenlanders!
  Maar…… Elke nacht op omdat de voordeur bel gaat en er een buitenlandse man z’n woning niet kan vinden, afval zakken onder mijn slaapkamer raam met 25/30 graden dus veel vliegen.tot half 7 smorgens in de tuin lawaai maken en de rommel in onze achtertuin gooien, op het terras lekker dineren terwijl de Arabieren met hun smartphones een gebed laten horen op flink volume waar zelfs het personeel niets van durft te zeggen!wij naar de receptie….. Ja dat is vervelend word er gezegd! We maken er een aantekening van….. Wat ons aangaat zijn ze welkom als ze zich ook aan ons willen aanpassen…. Nu was ons weekje tot rust komen een redelijk vermoeiende week! Waarom genieten zij wel en hebben wij 750 euro betaald voor onrust? Nee landal hoog vaals dit gaat te ver!!!

 12. Lex Ancher

  Ga het allemaal zelf eens ondervinden dat de buitenlandse “gasten” niet stroken met europese normen en waarden. Het zijn ook geen vakantie-gangers maar bezoekers van het Universiteits ziekenhuis in Aken. Maar helaas is voor hen aanpassen een onbekend onderwerp. Dus in het vakantieseizoen niet naar Landal Hoog Vaals, In voor en naseizoen zijn er geen problemen en dan is het er fijn vertoeven. Dat mag ook gezegd worden!!!!

 13. Ik zie niet in waarom je je in de vakantie in de publieke ruimte het heil van een mensenrechtenschendend politiekreligieus systeem moet laten opdringen. Daarom kan ik me voorstellen dat mensen opteren voor een andere vakantiebestemming.

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.