Linkse mensen: Met de islam kun je best samenleven!


De ideologie van deze mensen wordt gesteund door de overgrote meerderheid van de Europese moslims

De ideologie van deze mensen wordt gesteund door de overgrote meerderheid van de Europese moslims

‘Kotsbeu’

In België laait de discussie over de islam ook (een beetje) op:

[John Crombez, SP-A]: “Ook veel linkse mensen zijn de toon kotsbeu waarop jonge moslims verkondigen wat hier de norm moet zijn.”

Tja. De Belgische socialisten gaan ook paal en perk aan de islam stellen? Echt?

Linkse mensen lopen 20 jaar achter

Het grote verschil tussen gewone mensen en linkse naïevelingen als deze John is het geloof dat er met de islam samen te leven valt.

“Al onze voorstellen vallen onder de grondwet, én wij stigmatiseren niemand. Niet de moslims, en niet de berbers. Maar vanaf nu gaan we scherper zijn, we hebben te lang gezwegen voor de lieve vrede.”

Oftewel: Al de problemen met de islam worden veroorzaakt door een klein groepje ‘jongeren’ en met wat extra knuffeltjes, wat extra stageplaatsen en wat extra subsidie valt daar best een mouw aan te passen.

Zeg maar hoe heel Nederland er pakweg 20 jaar geleden nog over dacht.

Er valt niet samen te leven met de islam

Alles draait om die mythische ‘gematigde moslim’. Dat zou de ruime meerderheid van de moslims moeten zijn die allemaal in vrede en veiligheid met ons samen willen leven. Die mensen delen onze normen en waarden over scheiding tussen moskee en staat, over vrouwenrechten, homo’s en joden. Deze mythische groep van miljoenen moslims moet niks hebben van extremisme en stelt onze seculiere normen boven die van de koran.

Wie echter de gewone moslim in Europa gewoon vraagt hoe hij over het westen, over de westerse normen en waarden en over het samenleven met joden, ongelovigen en homo’s denkt komt tot heel andere conclusies. De overgrote meerderheid moet er helemaal niets van hebben. Die staan met de rug naar onze samenleving toe, hebben geen enkele interesse om te integreren en wijzen onze normen en waarden categorisch af.

Dat hele verhaaltje over de ‘gematigde moslim’ is een bedenkseltje van naïeve westerse linksmensjes. Er is maar een islam en jihad is de weg. Als westerlingen vermoord worden door jihadi’s dan is dat hun verdiende loon. Dat is de overtuiging van de enorme meerderheid van moslims in Europa. Alles is een joods complot samen met de CIA en moslims zijn het slachtoffer. Het westen is er op uit om de islam te vernietigen.

Useful idiots

En deze John van de SP-A? Die is onderdeel van het probleem. Die denkt dat hij met wat extra nieuwe flinksheid, wat extra wetjes en regeltjes 1400 jaar aan fundamentalisme wel omver kan duwen. Dat wat in 60 jaar massa immigratie niet gelukt is hij wel even met z’n clubje voor elkaar kan boksen. Dat met een extra optochtje met blokfluiten, waxinelichtjes en handje vasthouden deze barbaarse ideologie gebaseerd op een doodscultus naadloos in de Belgische samenleving ingepast kan worden.

They will eat you first, John.

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder Islam

Een Reactie op “Linkse mensen: Met de islam kun je best samenleven!

  1. Pingback: Het ‘goede verhaal’ van GroenLinks | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.