Islam en het schisma tussen de politiek en de burger


Burkini

Geen burkini’s meer

In Frankrijk worden burkini’s op de Franse stranden verboden:

Franse politie beboet badgasten met boerkini in Cannes (…) Volgens de politie krijgen patrouillerende agenten veel instemmende reacties van badgasten.

En dus?

Mensen hebben er genoeg van

Een ding moet duidelijk zijn: Dit gaat niet over burkini’s of Franse stranden. Dit gaat over de islam in Frankrijk. En daar hebben de Fransen behoorlijk hun buik van vol. De gemiddelde Fransman zou er een lief ding voor over hebben als het aantal moslims in Frankrijk fors teruggedraaid kon worden. Mensen willen geen islam meer.

Maar de Franse wet, net zoals in andere westerse landen, staat niet toe dat een ‘religie’ als de islam simpelweg het land uit geschopt wordt. De wet staat niet toe dat mensen met een dubbel paspoort de grens over gezet kunnen worden. En door Europa stroomt ook Frankrijk vol met bootladingen aan kansloze criminelen en haatbaarden -zie dat geintje in Calais- en ook daar hebben de Fransen schoon genoeg van maar ook daar kan de Franse politiek weinig aan doen.

Zie daar het probleem. De burger wil dat hun land opgeschoond wordt maar vindt linkskwebbelende politici en de Franse wet tegenover zich. Daarmee gaat er een ondergrondse veenbrand van start. De burger eist dat er paal en perk aan de islam gesteld wordt, politici die dat tegenwerken gaan onherroepelijk voor de bijl.

De uitkomst is natuurlijk volledig voorspelbaar. De kruik gaat net zo lang te water totdat zij barst, ook in Frankrijk. Het aantal aanslagjes neemt iedere keer toe, de haat en het geweld tegen de gewone Fransman ook en de splitsing in de samenleving wordt steeds duidelijker en steeds definitiever.

Zachte heelmeesters …

The ban in Cannes of the Muslim bathing suit known as a ‘burqini’ was intended as a statement of secularism. In fact, it’ s a declaration of intolerance.

De Franse politiek zal het ene na de andere treiterwetje zoals deze burkini-actie tegen de islam aannemen maar het zal niet genoeg zijn. Om de simpele reden dat de islam zich niet weg laat treiteren. Het idee alleen al is lachwekkend. De islam is een gewelddadige overwinnaarsideologie die zich niet laat ringeloren. Die zal in verzet komen tegen de Franse staat en dat gaat niet met tamboerijnen, blokfluiten en waxinelichtjes. Dat gaat met aanslagen moordpartijen en massaslachtingen. Kijk naar Israël, naar Libanon of naar Syrië. De islam is hier om ons -goedschiks of kwaadschiks- te onderwerpen en een paar sufkutwetjes gaan daar echt niets tegen in brengen.

Normen en waarden

Het verbod stuitte op verzet van moslimorganisaties die naar de rechter stapten. Die oordeelde echter dat het verbod in het kader van de noodtoestand en de recente aanslagen wettelijk is toegestaan. Mogelijk wordt hoger beroep aangetekend.

De islam is onverenigbaar met onze westerse normen en waarden. Moslims hebben ook geen enkele interesse om zich aan ons aan te passen. Wij moeten ons aan hun aanpassen, niet andersom. Moslim organisaties -die de overgrote meerderheid van de moslims in Frankrijk vertegenwoordigen- gaan dan ook meteen naar de rechter om te eisen dat de Fransen weer wat verder opschuiven. Veel duidelijker kun je de complete scheiding tussen moslims en niet-moslims, tussen de islam en het westen niet krijgen.

1 reactie

Opgeslagen onder Islam

Een Reactie op “Islam en het schisma tussen de politiek en de burger

  1. Pingback: Franse bukker Macron: knuffeltje erbij? | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.