Nepnieuws: Volgens het cbs groeit de bijstand ‘minder snel’


Lekker framen

Wat lezen we daar op de site van het cbs?

[cbs.nl]: “Het aantal mensen met een bijstandsuitkering is in het derde kwartaal van 2017 toegenomen ten opzichte van hetzelfde kwartaal een jaar eerder. Het tempo van de jaar-op-jaargroei neemt al vier kwartalen achtereen af.”

Tja. Geloof je het zelf?

Lies, damned lies en het cbs

Een minuutje of twee in de data koekeloeren geeft het antwoord al. Het is voornamelijk de werkloosheid onder de Nederlanders die tot staan is gebracht, de werkloosheid onder NWA -alle fijne nieuwe medelanders die we de laatste jaren naar binnen hebben getrokken- daarentegen explodeert gewoon verder. De absolute meerderheid van de bijstandsuitkerinkjes gaat nu naar deze biculturele kansenpareltjes. Tel daarbij op dat de werkloosheid onder de Polen, Roemenen en Bulgaren ook lekker doorstijgt en klaar is richardje.

Verboten!

Ondertussen worden gewone burgers routinematig voor het hekje getrokken omdat ze klaar zijn met de multikul:

Werkstraf na slaven-opmerking op Facebook richting tegenstanders Zwarte Piet (…) ‘Gewoon weer voor slaaf laten werken kunnen ze ook niet meer klagen is toch wat ze willen dat luie zweet eruit werken nikker daar ben je voor geboren’

Op zich niet vreemd, het is namelijk feitelijk onjuist. (*) Niet de nieuwe medelander is een slaaf van de blanke Nederlander maar eerder andersom: de witmens moet gewoon werken en al deze unieke kansenpareltjes zijn de nieuwe slavenhouders.

En wie er iets van zegt gaat het bezuren. Jij nog een knuffeltje?

(*) Plus dat je mensen niet voor ‘nikker’ moet uitschelden.

1 reactie

Opgeslagen onder De Zegeningen van de Multikul

Een Reactie op “Nepnieuws: Volgens het cbs groeit de bijstand ‘minder snel’

Kom maar door!

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.