Islam verbieden?


sharia not democracy

De-islamisering

Wilders heeft bij het debat in de Tweede Speelkamer over terrorisme gezegd dat hij niet uitsluit dat de Islam t.z.t. verboden wordt in Nederland. Iedereen en zijn goudvis natuurlijk op de achterste benen: Diep triest, verbijsterend, Nazi-Duitsland en nog veel meer moois.

Vrijheid van Religie staat in de grondwet dus enige discussie is in ieder geval op z’n plaats.

De grondwet geldt voor iedereen

Toch is dat beroep op de grondwet problematisch. Nog los van de opmerking van Wilders is de kern van de Islam fors in strijd daarmee. Essentiële, fundamentele en zeer significante delen van de Islam staan haaks op de grondwet. Denk aan antisemitisme, de ongelijkheid van man en vrouw en de haat tegen homo’s. Plus de Sharia die letterlijk democratie verbiedt. Wie de grondwet serieus neemt zou sowieso de Islam al decennia geleden het land uitgeknikkerd hebben, Wilders of niet. Daarmee wordt dit meer een gevalletje ‘wel rechten maar geen plichten’ van al die boeroepers.

De Islam is een fascistische ideologie

De enige link in deze discussie tussen de grondwet en de Islam is dat we van oudsher de Islam als religie hebben gekarakteriseerd. En de grondwet garandeert vrijheid van religie. Maar de Islam is helemaal geen religie maar een ideologie. Een fascistische ideologie. Wie feitelijk naar de verschillende onderdelen van de Islam kijkt kan tot geen andere keuze komen. De hele maatschappelijke discussie over de Islam die al decennia aan de gang is gaat juist hierom.

Wie dat niet wil zien doet dat niet op basis van feiten en weloverwogen redenatie maar vanuit een angstig soort onderbuik gevoel. Die mensen willen zo graag tolerant zijn dat ze zelfs deze wolf in schaapskleren -die langzamerhand een bedreiging voor onze natiestaat is geworden(!)- nog steeds niet willen herkennen voor wat ze feitelijk zijn: De nieuwe fascisten die door onze straten marcheren.

Neo-nazi’s

Als neo-nazi’s met hun zwarte vlaggen door de straten marcheren dan grijpt de politie in. Dat is verboden en met goed recht. Die ideologie willen we niet, hakenkruizen zijn verboden en wie zich daar niet aan houdt kan zich voor het hekje komen verantwoorden. Daar is geen enkele discussie over, ook niet in de Tweede Speelkamer.

De Islam is niets anders. Dat zijn Arabisch en Turks sprekende neo nazi’s die hier desnoods met geweld onze samenleving komen overnemen. Daar zijn deze mensen ook in het geheel niet onduidelijk over, ze schreeuwen het bij iedere gelegenheid zo hard mogelijk van alle daken.

Het wordt tijd dat we eens gaan luisteren naar deze mensen en ze ontmaskeren voor wat ze zijn: Fascisten.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Islam

Kom maar door!

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.