Marokkanen worden gediscrimineerd?


Zielige kansenpareltjes die geen geld hebben om kickboxlessen te volgen. De stakkerts!

Zielige kansenpareltjes die geen geld hebben om kickboxlessen te volgen. De stakkerts!

Discriminatie

Bij de NCRV was een interview met Jaap Fransman, de voorzitter van het Centraal Joods Overleg. Tijdens dat interview maakte hij de opmerking dat een Marokkaan aan de ene kant discrimineert door ‘vuile Jood’ te roepen maar een paar straten verderop zelf gediscrimineerd wordt als hij voor ‘vuile Marokkaan’ wordt uitgescholden.

Impliciet zegt hij dus dat ‘wij’ er schuld aan zijn dat antisemitisme zo vaak voor komt onder Marokkanen en dat de oplossing er in ligt dat ‘wij’ moeten ophouden met Marokkanen te discrimineren.

Onzin

Wie even doordenkt komt echter tot een heel andere conclusie. Marokkanen worden bijvoorbeeld helemaal niet op straat uitgescholden. Als dat zo was dan stond half Nederland al te vingerwapperen -met mensen als Pechtold voorop natuurlijk- met filmpjes van al dat vreselijke onrecht. Het simpele feit dat er helemaal geen filmpjes van scheldende Nederlanders zijn zegt al meer dan genoeg.

Andersom is het echter niet zo. Marokkanen bedreigen, schelden en beroven ongeveer iedereen die ze tegenkomen. Daar is ook geen enkele discussie over, sla de data van het cbs er maar op na of kijk een keer naar opsporing verzocht. En niet alleen dat, ze weigeren dan ook nog eens categorisch daar iets aan te doen. De eerste keer dat de Marokkaanse gemeenschap ook maar een vinger zal uitsteken moet nog komen.

Heeft zeker weer niks met de Islam te maken?

Daarmee komt die opmerking van deze Jaap Fransman in een ander licht te staat. Het Jodendom, net al het Christendom en Atheïsme, is gebaseerd op eigen verantwoordelijkheid en eerst naar jezelf kijken terwijl de Islam van de onfeilbaarheid van Moslims en de onderworpenheid van ongelovigen uit gaat.

Wij zijn zo doordrenkt met policor dat we het zelf niet eens meer door hebben. De Islam is het probleem en daar helpt geen lieve moedertje meer tegen.

3 reacties

Opgeslagen onder Islam

3 Reacties op “Marokkanen worden gediscrimineerd?

 1. Pingback: Waar zijn al die ‘gematigde’ moslims? | The Logic Free Zone

 2. Pieter

  Het is niet meer dan logisch dat Marrokkanen gediscrimineerd worden,
  want deze bevolkingsgroep komt er openlijk voor uit dat zij Joden haten.
  en moordenaars vinden.
  Daarbij komt dat zij op veel gebied (criminaliteit) er uit springen en het Islam
  geloof past helaas niet in de westerse (decadente)cultuur.

  • Pieter,

   Volgens mij is dat wartaal wat jij uitkraamt. Discriminatie is verboden en met goed recht. Onze grondwet is er ook heel duidelijk over: Iemand discrimineren op basis van geloof, geslacht, huidskleur of seksuele geaardheid is verboden.

   Wie discrimineert mag zich van mij voor het hekje komen verantwoorden. Zul je mij niet over horen.

   Het punt dat ik hier probeer te maken is dat Marokkanen helemaal niet gediscrimineerd worden maar dat ze iedere keer de diskrimmenazi kaart trekken en dat er hele busladingen mensen zijn -zoals deze Jaap Fransman- die maar al te graag diep bukken. Zielig! Zielig!

   Plus dat Marokkanen als groep gemiddeld zich een stuk slechter gedragen dan blanke autochtone Nederlanders -en de voorlieden uit die gemeenschap weigeren daar iets aan te doen of zelfs maar te erkennen- en dat mensen daardoor eerder de kat uit de boom kijken. Da’s geen discriminatie maar gezond verstand.

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.