Waar zijn al die ‘gematigde’ moslims?


WildersHaatcongres

Haatbaard

In Utrecht is een congresje aan de gang dat op niet mis te verstane wijze duidelijk maakt wat ieder normaal denkende Nederlander al lang weet: Moslims willen niet integreren in de Nederlandse samenleving. Daartoe hebben de organisatoren een echte haatbaard geïmporteerd. En met een echte bedoel ik ook een echte: Deze is veroordeeld voor het doodmartelen van een Marokkaans meisje. Ja, ja: zo rollen wij!

Wilders er op af met honderd journalisten in zijn gevolg:

[geenstijl.nl]: “Hij kwam, overzag, baadde in het licht van honderdduizend journalisten, en vertrok weer. Overbekende peroxidepica”

Tja. En nu?

Who are you trying to fool?

Ook al gaat de media vol op het orgel over Wilders, toch is dat niet de werkelijke vraag. De echte vraag is natuurlijk waar al die andere politici waren. Je weet wel, die de mond zo vol hebben over het tegengaan van radicalisering, van jihadisme. Tegen het geweld, tegen de haat. Tegen het antisemitisme. De Marcouchen, de Asschers, de Elatiks en de Aboutalebs. De Meulenbelten, de Van Bommels en de Ojiks. Onze Femke en DiederIKKE. Waar waren jullie vandaag? Kwam er iets tussen? Hadden jullie even geen tijd?

Of waar waren al die duizenden gematigde moslims? Al die kansenpareltjes die zo goed in onze samenleving integreren. Al die verlichte hoofddoekjes die hun geliefde religie van de vrede gekidnapt zien door het extremisme. Die het allemaal zo goed doen, die pareltjes. Waar zijn die? Kwam het even niet uit? Druk, druk, druk? Geen tijd? Druk met werken, studeren en carrière maken?

Het sprookje van de gematigde Islam

De simpele werkelijkheid is dat er helemaal geen gematigde Islam is. Dat het overgrote deel van de moslims in West Europa -en ver daarbuiten- achter de achterlijke haat staan die door zo’n krankzinnige haatbaard verkondigd wordt. Die helemaal niet willen integreren in onze samenleving. Die vinden dat wij kafirs zijn, ondergeschikt aan de Islam. Die inderdaad ‘dood aan de Joden‘ roepen en dat ook menen. Die homo’s van het dak willen flikkeren, waar vrouwen minder dan honden zijn. Die dat ook keer op keer, in niet mis te verstane woorden en daden verkondigen.

En meteen daarachter aan loopt een grote groep linkse wegkijkers die niets anders wil dan lekker knuffelen en thee drinken. Die denken dat je met wat zalvende woorden en een extra knuffeltje de boel wel ‘bij elkaar’ kunt houden. De naïviteit is tenenkrommend.

3 reacties

Opgeslagen onder Islam

3 Reacties op “Waar zijn al die ‘gematigde’ moslims?

  1. Pingback: Lekker spinnen met … de politie! | The Logic Free Zone

  2. Pingback: De PvdA is echt de Partij van de Arabieren: Haatcongresje in Eindhoven | The Logic Free Zone

  3. Pingback: Discriminatie of door schade en schande wijs geworden? | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.