“Joden kunnen beter emigreren”


Bolkestein zegt wat iedereen al lang weet: Er is geen toekomst voor Joden in Nederland.

Er is behoorlijk wat kritiek gekomen op de uitspraken van Frits Bolkestein over joden. Hij zei vanochtend dat joden maar beter kunnen verhuizen, vanwege terreur van Marokkaanse jongeren.

Wij Nederlanders kunnen dan nog zo tolerant zijn, maar als je de Islam hebt binnengehaald zul je op een goed moment moeten kiezen: Of je gooit de Joden eruit, of je gooit de Islam er uit. En iedereen weet dat de Islam gaat winnen.

Leuk is trouwens ook de reactie van Femke Halsema:

Ook GroenLinks-leider Femke Halsema vindt het maar raar en vraagt zich af of Bolkestein “kierewiet” is geworden. “Bedreigde mensen behoren beschermd te worden in eigen land.”

Wat ze er niet bij zegt is dat in de fractie van GL in de tweede kamer iemand zit die openlijke hele rare dingen over Joden zegt: Arjan El Fassed. Die krijgt van de Nederlandse overheid tonnen subsidie om deze agit-prop over het internet uit te storten. In het kader van ontwikkelingshulp.

Tekeningetje hierboven is trouwens van een van de ‘gezelligheidsverenigingen‘ waar El Fassed ook lid van is. Voor het geval dat je niet wist hoe dat gaat in Linksche Kringen.

4 reacties

Opgeslagen onder Gutmenschen, Islam

4 Reacties op ““Joden kunnen beter emigreren”

  1. Pingback: Willen Moslims wel bij Nederland horen? | The Logic Free Zone

  2. Pingback: Aanslag op GL in Wormerland? | The Logic Free Zone

  3. Pingback: Islam erin, joden eruit | The Logic Free Zone

  4. Pingback: Partij voor de Arabieren: Takiyya of hypocriet | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.