Willen Moslims wel bij Nederland horen?


dhimmis

Aangifte

Een of andere marokkaan is weer gekwetst. Reden? Een postertje in een bushokje. En dus -je raadt het al- op een draf naar het politiebureau om aangifte te doen:

Marokkaan doet aangifte tegen RTVNH wegens kwetsende ‘jihadgezin’-posters

Tja. En dus?

Wijzen naar de ander

Het echte probleem is natuurlijk niet deze aangifte. Die wordt wel weggelachen. Het echte probleem is dat er veel te vaak geen aangifte gedaan wordt. Tegen de haatbrakende kots die in iedere willekeurige moskee wekelijks over de ‘nederlandse’ bontkraagjes wordt uitgekotst. Tegen het antisemitisme, de oproepen tot geweld en de achterlijke ideeën over vrouwen (hoeren natuurlijk), kafirs (slaven) en homo’s (zo snel mogelijk van de flat af). Die aangiftes zie je nooit voorbij komen.

Nog meer voorbeeldjes van al deze fijne biculturele kansenpareltjes? Neem de verfrissende vertoning bij dodenherdenking eens:

PVV-Statenlid Maikel Boon (32) is maandagavond met de dood bedreigd door de jongens die de Dodenherdenking in Bergen op Zoom verstoorden. Boon ging na de twee minuten stilte achter de jongens aan en sprak ze aan. “Ik kon ze achterhalen en vroeg aan ze waarom ze dit deden. Vervolgens werd ik erg agressief bedreigd: ‘We slaan je in elkaar. We maken je dood.'”

De Dodenherdenking op het Thaliaplein in Bergen op Zoom werd maandagavond bruut verstoord. Op het moment van de twee minuten stilte, riepen twee langsfietsende jongeren pro-Palestinaleuzen. Zo zou er zijn geroepen: “Palestina, Palestina, kankerhomo’s. Jullie zijn de volgende.”

En geen ouders te zien. Geen Imampje gehoord. Geen ‘buurtvader’, geen ‘jongerenwerker’ of hoe al dat fijne volk ook moet heten. Alleen maar haat, antisemitisme en nog meer haat.

Moslims willen niet met ons samenleven

Langzamerhand wordt duidelijk dat we met de Islam een enorm probleem naar binnen hebben getrokken. Er valt met die mensen niet samen te leven. Kun je lopen roeptoeteren over ‘de dialoog aangaan’ of ‘de boel bij elkaar houden’ -iets wat de Islam apologeten van de PvdA maar wat graag doen- maar dat hebben we de afgelopen 30 jaar al eindeloos geprobeerd.

Dit is het resultaat. Joden kunnen beter vertrekken uit Nederland -toen Bolkestein dat een paar jaar geleden zei was het land te klein, nu weet iedereen wel dat het toch waar is- en voed je kinderen maar tweetalig op. Zodat zij wel een kans hebben om te ontsnappen.

Of dacht je dat je over 20 jaar nog steeds kritiek op de Islam mag hebben in Nederland?

3 reacties

Opgeslagen onder Islam

3 Reacties op “Willen Moslims wel bij Nederland horen?

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s