De VVD is een kutpartij: Voorbeeldje Mark Halbers


D’r uit met jullie!

Twee jihad terroristen kinderen uitgezet!

De twee Armeense kinderen Lili en Howick, die eind 2008 met hun moeder naar Nederland kwamen, mogen worden uitgezet.

Echt?

Het zijn kinderen hoor

Wie d’r iets langer over na denkt schudt het moede hoofd. Dat zijn tieners, die zitten hier al 10 jaar. Spreken waarschijnlijk maar gebroken Armeens en zijn volledig ingeburgerd. Als dat geharde jihadi’s zijn eet ik de bak met hondenbrokken vandaag nog leeg.

D’r kan maar een conclusie zijn: Dit is onzin. Die kinders moeten gewoon blijven.

De overheid is het probleem

Het echte probleem is natuurlijk dat de moeder van deze kinderen de boel 10 jaar heeft kunnen rekken. Beroepje hier, uitstelletje daar en hupsakee weer een jaartje erbij. Zo kom je wel op 10 jaar. Ondertussen een uitkerinkje trekken, huursubsidie er bij plus natuurlijk een cursusje Cultureel Hoofddoekjes vouwen.

En niet alleen dat: Tegenwoordig loop je de EU gewoon binnen als je dat wil, iedereen is een asielzoekertje en allemaal superzielig. En als dat niet werkt dan overval je gewoon een Spaanse grenspost, ros wat agenten in elkaar en alle zuchtmeisjes worden nat in hun broekje.

Wat er moet gebeuren is kraakhelder. D’r moet een immigratieproces komen waar alleen mensen die iets toevoegen aan ons land voor in aanmerking komen. Niet half donker Afrika of Islamistan. En dat moet allemaal een beetje snel verlopen. Zeg een maandje en dan moet het klaar zijn. Plus natuurlijk dat nieuwe medelanders geen recht hebben op onze verzorgingsstaat en de grens over geknikkerd kunnen worden als ze misdrijven gaan plegen. Of gefraudeerd met hun aanvraag. En dat allemaal een beetje snel.

Dat moet er gebeuren. Dat weet ook iedereen, incluis de stas die er voor verantwoordelijk is -Mark Harbers. En dus weet je een ding zeker: dat gaat niet gebeuren. En daarom is de vvd een onbetrouwbare kutpartij die nog meer liegt dan oom Donald en tante Hil bij elkaar.

4 reacties

Opgeslagen onder Immigratie

4 Reacties op “De VVD is een kutpartij: Voorbeeldje Mark Halbers

 1. siemx

  Met het eerste deel van je betoog ben ik heb niet eens. De moeder van de kinderen heeft al na een aantal maanden te horen gekregen dat ze moest vertrekken. Daarna heeft ze procedure op procedure gestapeld (krankzinnig dat dat in dit land mogelijk is) en heeft ze geweigerd te vertrekken. Deze kinderen te laten blijven omdat de procedures zo lang hebben geduurd schept een precedent, waardoor geen enkele afgewezen asielzoeker meer teruggaat.

  • Dat klopt.

   Maar belangrijker is dat dit niet de eerste keer is en zeker niet de laatste. Dit gaat maar door en door en door. De hele asielindustrie verdient bakken met geld met deze mensensmokkel en een slappe lul als onze Mark staat er bij en kijkt er naar.

   Dat is het echte probleem. En al die fluf over deze twee kinders is niets anders dan een geslaagde afleidingsmanoeuvre dat ons asielrecht ‘onmenselijk’ etc is. Precies 100% het te6genovergestelde van wat er moet gebeuren.

   Dit geintje met deze twee kinderen wordt aangegrepen door een hele trein aan BN’ers en linksdragende actiegroepen om ons asielproces nog verder uit te kleden. Om de poorten wagenwijd open te zetten.

   Jij zegt dat als we deze kinderen niet de grens over knikkeren dat dat een aanzuigende werking heeft. Mee eens.

   Ik zeg dat dit geruk over deze kinderen tot gevolg heeft dat onze asielwetgeving nog verder afgezwakt wordt en dus dat de poorten nog verder open gaan. Een veel sterker effect dan die aanzuigende werking.

 2. Pingback: Voorbeeldje zoveel van de asielindustrie: Howick & Lili | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.