Wat is dat dan, die islamisering?


link

10 reacties

Opgeslagen onder Islam

10 Reacties op “Wat is dat dan, die islamisering?

 1. siemx

  Dat is de kern van het probleem. Journalisten en politici schijten in hun broek voor de islam. Ze bukken en buigen liever en ze denken in hun naïviteit (of domheid) dat dat níet gevaarlijk is. Nee, wellicht niet direct voor hen, maar wel voor hun kinderen en de hele samenleving. Moslims móeten in het Westen met westerse normen en waarden bejegend worden en daar horen spot en satire zeker bij. Hulde voor Wilders!

 2. Jan

  Wilders moet dit niet doen. Het is provoceren omdat hij wil provoceren. Nergens voor nodig. Als iemand een cartoon wil maken waarbij hij moslims te kakken wil zetten dan is dat prima, maar dit is nergens voor nodig.

 3. siemx

  Wilders moet dit wél doen. Net zoals Charlie Hebdo moet blijven bestaan. Nederland heeft altijd de spot met machthebbers en geestelijke gedreven en dan zou dat niet meer mogen gebeuren omdat moslims gewelddadig reageren? Kom nou! We moeten niet bukken voor geweld! Nooit! En we moeten onze vrijheden koesteren en beschermen.

 4. Jan

  Allereerst: ik stem op Wilders.
  Dat maakt niet dat ik elke actie van Wilders geweldig vind. Wilders is een politicus. De enige manier waarop een politicus bereikt wat hij met zijn partij zou willen bereiken is het behalen van meerderheden in het parlement. Hoe bereik je meerderheden? Simpelweg door het trekken van veel kiezers en coalities te sluiten met partijen die op deelgebieden jouw mening delen.

  Dacht Wilders dat door de cartoonwedstrijd te houden hij meer aanhang gaat krijgen?

  • Jan,

   Niet meer aanhang maar het wordt voor veel mensen daardoor wel duidelijker dat we een vijfde colonne binnen de poort hebben.

   Meer dan 2/3de van de Nederlanders vindt dat we voldoende islam binnen getrokken hebben terwijl maar 15% op ome geert stemt.

   Wilders zorgt er voor dat ook middenpartijen moeten van kiezen. Dat is juist zijn belangrijkste verdienste. Wilders moet niet in het kabinet of verantwoordelijkheid nemen maar juist andere partijen.n dwingen hun verantwoordelijkheid te nemen.

   Zo kun je ook dingen in beweging zetten. Kijk maar naar Oostenrijk en Denemarken. Daar gebeurt hetzelfde.

 5. Johan P

  @Jan
  Het probleem is dat als dit niet doirgaat, wat is dan het volgende dat we niet meer doen? En wat komt daarna? Alle varkensvlees uit supermakten verbannen? Alle verbannen? Gescheiden klassen?
  Iedere keer dat er op welk punt san maar wordt tiegegeven komt er een volgende eis. Het beste is om direct de lijn te trekken en helemaal niet toe te geven

 6. Johan P

  Sorry voor de typos, mijn vingers zijn te dik voor mijn mobiel. Alle alcohol verbannen?

 7. Jeanette K

  68-jarige vrouw valt hoofddoekdrager aan.Zou vaker moeten gebeuren.
  Niet alleen omdat het infiltranten zijn, ook omdat die verzonnen vodden
  maar één functie hebben, nl: de zichtbaarheid van islam in het Westen
  opvoeren.!!(voor moskeeën geldt hetzelfde laken en pak)
  https://www.welt.de/vermischtes/article181264504/Berlin-68-Jaehrige-wegen-Attacke-auf-Muslima-zu-Geldstrafe-verurteilt.html?zanpid=11459_1535098492_7b76c97ce1d7b03c299ff02fe3889794

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.