Socialisten aan de macht: Hoe een heel continent zelfmoord pleegt


Vergelijk

[14 juli 2018]: De nieuwe Spaanse minister van Binnenlandse Zaken heeft donderdag verzekerd dat hij “al het mogelijke” zal doen om de prikkeldraad te laten verwijderen van het hekwerk rond de Spaanse exclaves Ceuta en Melilla.

met

[26 juli 2018]: Gewapend met onder andere zelfgemaakte branders hebben ruim zevenhonderd Afrikaanse migranten donderdag de Spaanse exclave Ceuta in Noord-Afrika bestormd om Europa binnen te komen. Het was een van de grootste en gewelddadigste aanvallen op het hekwerk dat Ceuta scheidt van Marokko.

en met

[29 juli 2018]: Het opvangsysteem staat niet op instorten, zo liet de minister van binnenlandse zaken Fernando Grande-Marlaska in een reactie weten.

en met

[3 aug 2018]: Spanje krijgt 3 miljoen extra Europese noodsteun om beter te kunnen reageren op de toenemende migratie. Het geld dient vooral om de Guardia Civil meer agenten naar de Spaanse zuidgrenzen te laten sturen.

Verder commentaar lijkt mij overbodig. Behalve misschien dat zo een doodstrijd van een heel continent er uit ziet.

2 reacties

Opgeslagen onder De Zegeningen van de Multikul

2 Reacties op “Socialisten aan de macht: Hoe een heel continent zelfmoord pleegt

 1. Johan P

  Nou ja, ik zou ook de omheiningen verwijderen. Maar ik zou dan ook per direct afstand doen van het grondgebied en het aan Marokko overdragen, of eventueel in het geval dat die het niet wil hebben het als een vrijstaat zien. Wat dan ook, als ze er maar van af zijn. Het hele idee om een paar zwaar omheinde enclaves te hebben die niets, maar dan ook helemaal niets waard zijn maar wel enorme bedragen kosten in stand te houden is alleen een kwestie van trots. Van mij mogen ze ze hebben.
  Wat mij echter verbaast is de manier waarop er wordt gereageerd. Men bestormt gewapenderhand een enclave, rent dan naar het asielcentrum en verwacht dan serieus het recht te hebben op asiel? Alleen een volkomen debiel zou dat vervolgens goedkeuren. Wat natuurlijk inhoudt dat Brussel die weg zal volgen. Maar iedereen die zo binnenkomt zou wat bij betreft mogen worden gebrandmerkt als zijnde voor altijd ongewenst in Europa.

  • De echte vraag is waarom Marokko dit toestaat. Waarom bouwt Marokko geen hekken om dit schoren binnen te houden? Dat klinkt heel veel als een verdienmodel voor dat Marokkaanse uitschot.

   Laten we gewoon Trump volgen: bouw die muur en laat de mexicanen er voor betalen. In dit geval de Marokkanen.

   Wat Trump zegt is helemaal niet zo gek. Best wel verstandig eigenlijk.

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.