Het Gelijk van Wilders: Sluit Syriëgangers op


Aanslagje erbij?

Vergelijk

Aanslagpleger Manchester reisde mogelijk af naar Syrië

met

[Wilders, nov 2015]: Syriëgangers direct naar de gevangenis

en met

[Han ten Broeke, vvd]: “Met het gevaar van islam terreur zullen we moeten leren leven”

We weten wie het zijn

Wat blijkt? De aanslag in Manchester is gepleegd door een moslim terrorist die ook op jihad naar Syrië was gegaan. Daarmee meteen zonneklaar makend dat we heel goed er iets aan kunnen doen: pak alle Syriëgangers op, denaturaliseer ze en smijt ze de grens over. Dan was deze aanslag niet gebeurd. Zo simpel is het.

Politici die mompelen dat we er niets aan kunnen doen praten poep. We kunnen er best iets aan doen, we kunnen er zelfs heel goed iets aan doen: We kunnen nu vandaag nog de eerste 1000 moordende haatbaarden oppakken en uitzetten.

Pak ze op. Pak ze hun paspoort af. Gooi ze het land uit. Wat is daar onduidelijk aan?

Politici zijn hypocriete, huichelende liegebeesten

De hele Haagsche goegemeente buitelt over elkaar heen om met een betraand gezicht te mompelen dat we er ‘helaas niets aan kunnen doen’. Dat we er ‘mee moeten leren leven’. Dat het komt door onze ‘open en vrije samenleving’. En nog meer van die reutelende klepklets.

Het kan deze mensen niets schelen. Die zitten zo dichtgetikt in hun kaasstolp dat ze zelfs als de afgerukte ledematen van kinderen in het rond vliegen nog steeds die boilerplate over de religie van vrede en tolerantie blijven uitkotsen. Dat moslims ook slachtoffers zijn, moslims zijn de nieuwe joden en wij blanke autochtonen moet hun ‘erbij trekken’. Want dan ‘radicaliseren ze niet’.

Hou op met dat gelieg. Zeg dan gewoon dat je de burger in z’n muil wil schijten. Zeg het dan gewoon! Maar hou in godsnaam op met dat gelieg! Ik ben dat gelieg volledig zat! C’est ca!

3 reacties

Opgeslagen onder Islam

3 Reacties op “Het Gelijk van Wilders: Sluit Syriëgangers op

  1. Pingback: Het gelijk van wilders: Sluit Syriëgangers op | E.J. Bron

Kom maar door!

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.