De segregatie is compleet: “Is dit wit genoeg voor u?”


Nederlanderszijnvuileracisten

Te weinig Nederlandse kinderen

Twee basisscholen in Amsterdam hebben afgelopen week de kinders in een t-shirt gehesen met de tekst “Is dit wit genoeg voor u?” en hen vervolgens de wijk in gejaagd. Reden? De scholen zijn compleet zwart, geen blank kind meer te zien en daardoor loopt het leerlingenaantal terug met als ultieme consequentie dat de scholen gesloten worden.

Goed plan? Of niet?

Nederlanders zijn vuile racisten

Wat je mening over deze actie ook is, het is in ieder geval compleet kansloos. Ga maar na: Wat proberen die scholen nou eigenlijk te zeggen? Nederlanders moeten hun kinderen op die school doen omdat ze eigenlijk vuile racisten zijn en al die lieve bruine kindertjes kunnen zo niet ‘integreren’? Ik zou mijn kind ter plekke van zo’n school afhalen, al het er überhaupt al op zat. Wat denken ze nou wel?

En dan nog. De reden dat Nederlanders hun kinderen niet op deze scholen plaatsen is voor een belangrijke deel omdat de meerderheid uit Turken en Marokkanen bestaat. De Islam dus. En wie het nog niet door heeft: Dat is niet een fijne cultuur die zich aanpast aan Nederland. Eerder andersom: Je kind moet zich aanpassen aan Ali en Mohammed anders komen zijn broers jou kind wel even een lesje leren met z’n 15-en tegelijk. De Islam past zich niet aan maar is dominant.

De hele discussie over ‘integratie’ waar deze actie zogenaamd over zou moeten gaan wordt daarmee kafkaiaans: Geen enkele haar op het hoofd van de ouders van die school die er over peinst dat zij zich aan de Nederlandse cultuur en de westerse liberale normen en waarden zullen moeten aanpassen. En dat gebeurt voor geen meter: Je kunt het alleen al zien aan de foto’s op de websites van deze scholen zien: Hoofddoekjes, baarden en witte jurken. Wie zich zo kleedt in een land als Nederland geeft een niet-mis-te-verstane boodschap af: Wij passen ons niet aan aan Nederland!

De huichelaars van de PvdA

Water kookt bij honderd graden en bakstenen vallen naar beneden. Net zo voorspelbaar als de PvdA: Die beginnen meteen met hun maakbare samenleving gezwatel. De gemeente moet ingrijpen! Ouders mogen dan wel in naam zelf bepalen naar welke school ze hun kinderen sturen, als het maar deze scholen zijn. Want al die arme moslimkinderen hebben ‘recht’ op integratie! En dus moet de gemeente maar even kubieke meters subsidie d’r over uitgooien.

Clubjes zoals de PvdA zijn typisch voor hoe dat werkt op links. Vrijheid is goed en iedereen mag kiezen wat die wil behalve als het tegen de PvdA in gaat. Dan opeen zijn het allemaal domme tokkies en moet de overheid er iets aan doen. Dat vrijheid ook betekent dat je niet hoeft te doen wat de PvdA zegt komt niet bij deze mensen op. Dan opeens zullen zij wel bepalen wat goed voor de burger is.

When all is said and done komt het hier op neer: De multikul is de pest voor je kind, net zoals de Islam. Dat weten Nederlandse ouders heel goed en dus stemmen ze met hun voeten: Aan mijn lijf (of dat van mijn kind) geen polonaise. En NWA die denken dat ze hier in Nederland gezellig ‘Klein Turkije’, ‘Klein Marokko’ of ‘Klein Curaçao’ kunnen stichten vissen achter het net. Wie zich niet aanpast heeft geen enkele kans in deze samenleving. En dat geldt ook voor de basisschool.

6 reacties

Opgeslagen onder De Zegeningen van de Multikul

6 Reacties op “De segregatie is compleet: “Is dit wit genoeg voor u?”

  1. G.Deckzeijl

    Hier is het ergste vorm van racisme, ooit door de mens* voortgebracht:

    Koran – handboek voor de vernietiging van de mensheid


    *van dat verzonnen pak papier blijven “ze” maar beweren dat ene allah het geschreven zou hebben en door een profeet aan de wereld geopenbaard werd. Maar als rationeel denkende mensen weten dat goden niet bestaan, wat is dan het logische gevolg?

  2. Pingback: Burkaverbod: Het begin van het einde of het einde van het begin? | The Logic Free Zone

  3. Pingback: Ouderbijdrage te hoog? | The Logic Free Zone

  4. Pingback: De Zegeningen van de Multikul: Segregatie op school | The Logic Free Zone

  5. Pingback: Witte Vlucht of vastgoedmagnaten? | The Logic Free Zone

  6. Pingback: Excellente scholen en de spastische reactie van links | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.