Welke partij is er verantwoordelijk voor het immigratiedrama?


Wie is er eigenlijk verantwoordelijk voor dat we nu met honderdduizenden mensen in Nederland zitten die niet deelnemen aan onze samenleving?

Jan Pronk (PvdA) was verantwoordelijk in de jaren ’90. Toen steeg de immigratie ook met 46%. Daarna kwam Rogier van Boxtel, van D66. De immigratie bleef stabiel op het extreme niveau van Pronk. Onder Nawijn (LPF) kwam de eerste stap terug -binnen een jaar 18% eraf- en Rita Verdonk heeft die trend voortgezet: 28% eraf. Daarna kregen we weer de PvdA met Albayrak die het weer tot grote hoogtes opstuwde: plus 38%.

Conclusie: Je kunt rustig zeggen dat de PvdA verantwoordelijk is voor deze puinhopen.

3 reacties

Opgeslagen onder Immigratie, Islam

3 Reacties op “Welke partij is er verantwoordelijk voor het immigratiedrama?

  1. Karel

    Selectief. Als je kijkt naar de cijfers vanaf 1973 zie je dat er geen lijn op te trekken valt: sterker nog, tijdens de kabinetten lubbers met een cda minister en daarna een vvd minister STEEG de immigratie fors, terwijl deze onder Jan Pronk (dezelfde ja) weer licht afnam. Het ‘immigratiedrama’ speelt dan ook niet alleen sinds begin jaren negentig, maar reeds veel langer.

  2. Pamila

    Je kan je beter druk maken over de gezondheidzorg,onderwijs en Economie.Zelf als alle Buitenlanders uit Nederland zijn is het probleem niet opgelost!.Waarom kijken we niet naar Oplossing dan de hele tijd problemen op te noemen, maar nergens een goede oplossing of compromis.

  3. Willem

    Wel is nu duidelijk dat N. Albayrak (PvdA) haar familielid N. Albayrak bij COA van “materiaal” in de vorm van verse asielzoekers voorzag. All in the family zullen we maar zeggen! Uiteraard ook met dubbel paspoort.

Kom maar door!

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.