Erik de Vlieger: Naïef?


Wat is de definitie van krankzinnigheid? Steeds maar weer hetzelfde blijven doen en toch een andere uitkomst verwachten.

Beste Erik, Amice,

Ik zal maar met de deur in huis vallen. Je bent krankzinnig. Sorry dat ik dat zo rechtuit moet zeggen. Begrijp me niet verkeerd, ik wil je niet beledigen. Maar zelfs je kinderen hebben een betere kijk op de wereld dan jij.

Aan de ene kant vertel je hoe keer op keer je eigen kinderen worden gemolesteerd, uitgescholden en vernederd en aan de andere kant blijf je achter mensen als Tofik Dibi aanlopen. Hou jij niet van je kinderen? Hoe ver moet het nog gaan?

Begrijp je nou nog niet dat de multikul samenleving mislukt is? Dat we nu met een enorm probleem aan criminele Marokkanen en ander tuig zitten? Hoe lang duurt het nog totdat je één en één bij elkaar optelt?

Met vriendelijke groeten,

Richard

Deze mensen zijn zo verstrikt in hun eigen politiek-correcte denken dat ze zelfs hun eigen kinderen zouden offeren op het altaar van de multikul. Zo blind, zo gehersenspoeld. Krankzinnig.

2 reacties

Opgeslagen onder De Zegeningen van de Multikul

2 Reacties op “Erik de Vlieger: Naïef?

  1. TdK

    Een gegeven is…..we hebben in Nederland nu eenmaal een multiculturele samenleving dus zullen we hoe dan ook moeten zorgen dat we hier allemaal in kunnen leven. Het feit dat Erik de Vlieger de feiten op tafel ligt en ik kan ze echt beamen (aan de lijve ondervonden) maar de feiten en het proberen t positieve los van deze incidenten te kunnen zien betuigt volgens mijn inziens van kracht en juist mensen met deze instelling zijn belangrijk om het een kans van slagen te geven in deze samenleving

    • TdK,

      Tja. Zal allemaal best.

      Feit is dat mensen als Erik de Vlieger aan de ene kant proberen duidelijk te maken dat Tofik Dibi stront spreekt, maar in dezelfde adem hijgend met het kwijl op zijn schoenen zijn niet-aflatende bewondering voor zo’n Marokkaan moet tonen. Kennelijk gaat dat in de linkse kerk zo: Mag wel een beetje kritiek hebben maar wel meteen weer de rijen sluiten.

      Feit is ook dat Tofik Dibi langzamerhand onderdeel van het Marokkanen probleem is geworden. Deze actie -Nederlanders zijn foute racisten en Marokkanen zijn lief, knuffel, knuffel- geeft dat maar weer eens aan. Het liefst zou hij Mauro er nog bij trekken.

      Feit is dus ook dat de eerste stap in de richting van een oplossing is om Tofikje uit de politiek te smijten. De trap moet je van boven naar beneden schoonvegen en wie nou nog niet door heeft dat Tofikje -Nederland bestaat uit Moslims en Niet-Moslims- op racistische en populistische gronden politiek gewin wil halen -iets wat hij, hypocriet als hij is, voornamelijk Wilders verwijt- moet inderdaad maar op GL stemmen.

      En feit is dat jij dat allemaal toch niet begrijpt dus ik kan net zo goed voor de kat z’n kut hier een boer laten.

Kom maar door!

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.