Project Fear: Brexit onderhandelingen gaan niet goed!


Volgens Google Trend zijn weinig mensen meer geïnteresseerd in Brexit. Jammer voor de Brusselsche en Haagsche gutmenschen maar dat de keizer geen kleren aan heeft weet zo langzamerhand iedereen wel

Wenn die Scheisse …

In Duitsland begint de paniek een beetje toe te slaan±

Merkel noemt voortgang Brexit-gesprekken ‘op z’n zachtst gezegd beperkt’

Tja. En dus?

… hits the fan!

Project Fear is in ieder geval nog in full swing: ” In (een no-deal Brexit) scenario zou de economische schade van het vertrek van het VK het grootst zijn” wordt ons even toegefluisterd. Maar onze Grote Leiders in het Haagsche en in Brussel weten het ook wel: dat hele brexit geneuzel heeft helemaal geen economische schade.

Aandacht van Nederlandse bedrijven voor Brexit verslapt

En nu duidelijk wordt dat wij als Noord Europa de Club Med voor honderden miljarden, zo niet biljoenen moeten gaan steunen wordt weer eens even fijntjes duidelijk dat de Britten er net, maar dan ook net (!), op tijd uit gestapt zijn.

Merkel en Macron willen vaart maken met corona-steunpakket

Begrijpt iedereen dat? Als de Britten nog in de EU zaten dan hadden ze op z’n minst 200 miljard mogen neertellen voor onze Latijnsche Vrienden. Talk about dodging a bullit!

De euro gaat er aan. Dat is onontkoombaar. De vraag is of wij meegesleurd willen worden in de allesvernietigende maalstroom of dat we zo verstandig zijn om van te voren ons verlies te nemen en uit de euro en uit de EU te stappen.

Nexit anyone?

7 reacties

Opgeslagen onder Eurocrisis

7 Reacties op “Project Fear: Brexit onderhandelingen gaan niet goed!

 1. Bart Mudde

  Ik zou niet kunnen zeggen wat ik het meest mislukt vind: De EU en de euro, of de multiculturele samenleving. Wat ik nog minder begrijp is dat de doorgaans slimme NL-ers op het steeds weer falende partij-kartel blijven stemmen. Zo krijgen we nooit de regering die we verdienen.
  Hoe eerder we de EU de rug toekeren hoe beter.

  • Jan

   Helemaal mee eens, maar waar moeten we dan wel op stemmen? FvD leek een goed alternatief op rechts, maar Baudet is bezig zijn eigen kind te verzuipen in het badwater. Ik zal Wilders stemmen, maar die krijgt zijn poot ook niet meer tussen de deur.

   • Bart Mudde

    Beste Jan,
    Een stem op de PVV zorgt voor wat tegenwicht tegen extreem links. Het is een strategische stem, die duidelijk de BS van de onbenullige deugers ontkent. Al is Wilders ook niet mijn vriend, hij heeft wel een programma dat mij aanspreekt. Het is meer een kwestie van stijl waar hij misgaat.
    En ik ben ook moe van, dat rechtse kiezers meteen tot fascist verklaard worden. Alleen al daarom stem ik PVV.
    Gewoon, lekker recalcitrant.
    Groeten
    Bart

    • Jan

     Hoi Bart,
     Het is alsof ik mezelf hoor. 😉

    • bart,

     Ik heb er lang over na zitten denken of het niet beter zou zijn als ome Geert niet wat zorgvuldiger zijn woorden zou kiezen. Hij komt nogal hard over en de manier waarop hij praat getuigt niet van een groot verstand of een vriendelijke inborst.

     Klopt allemaal. Maar waarschijnlijk moet het politieke toneel opengebroken worden juist door mensen als Wilders. Juist door mensen die precies zeggen waar de islam voor staat, die de EU ontmaskeren als een totalitair project van ongekozen bureaucraten en die hardop zeggen dat de multikul helemaal niet zo toppie-joppie fijn is.

     Kijk bijvoorbeeld naar oom Donald. Die twittert er op los, zegt af en toe de meest domme dingen en links gaat helemaal van god los iedere keer. Maar zou hij ook de VS kunnen veranderen zonder helemaal los te staan van de MSM, helemaal los te komen van de linkse policor?

     We hebben mensen als Wilders en Trump nodig. Mensen die juist niet vriendelijk, netjes en gepolijst algemene nietszeggende kletsjes zeggen. Juist mensen die hard en grof het beestje bij z’n naam noemen.

     Elke tijd vraagt om zijn eigen leiders. We hebben nu 50 jaar lang dat zachtzoetige gefluister over de ‘religie van de vrede’, over massaimmigratie en de multikul gehad. Over dat de EU zo geweldig is, dat de euro zo fantastisch is etc enz terwijl langzamerhand duidelijk wordt dat al die zaken allemaal precies 180 graden andersom zijn. Allemaal.

     Je zou exuses verwachten van die lui, een pas op de plaats. Omkering van het beleid, terug komen op foute beslissingen maar niets is minder waar. Diezelfde mensen die ons de eu, de islam en de multikul hebben verkocht stomen zonder blikken of blozen in sneltreinvaart door. Alsof het geen gigantische puinhoop is, een kolerezooi zo erg dat we een burgeroorlog niet meer kunnen ontlopen. Er is helemaal geen bezinning!

 2. Jan

  Het gaat bijzonder slecht met de Brexit. Shell gaat nu ook ons land verlaten.

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.