D66: Hypocrieter wordt het niet


D66 wil toch een referendum. In Groot Brittannië, niet in Nederland

Sophie in ’t Veld wil dat de Britten opnieuw naar de stembus gaan over Brexit. Nog een referendum dus omdat dat democratie is.

Ondertussen heeft D66 het raadgevend referendum afgeschaft en haar steun voor het correctief referendum laten vallen toen daar over gestemd werd in de 1ste kamer.

D66: De hypocrisie is zo misselijk makend erg dat je er van moet kotsen.

1 reactie

Opgeslagen onder Links

Een Reactie op “D66: Hypocrieter wordt het niet

 1. Ad337

  Meerdere partijen zijn hartstikke hypocriet, maar D66 is inderdaad wel een toppertje. Als je bedenkt dat dit zo’n beetje de “huis-partij” is van onze rechterlijke macht dan bekruipt me het gevoel dat zich onder rechters wel heel erg veel zwakbegaafden bevinden. Zou dat al die gerechtelijke dwalingen kunnen verklaren? Hoogste tijd om niet alleen Trias Politica weer in ere te herstellen (door de mand gevallen bij Proces Wilders)
  maar ook rechters af en toe eens te toetsen of ze nog wel voldoen aan hetgeen de samenleving van ze mag verwachten.

  En over hypocrisie gesproken: Wat te denken over die milieu-criminelen?
  “We moeten van het gas af, want Groningen schudt en we moeten ruzie blijven houden met gasleverancier Rusland (waar we vroeger zelf gas onder de kostprijs aan leverden!)”. En die Haagse malloten suggereren alsof je alle verbruikte energie kunt wegstrepen tegen opgewekte energie van windmolentjes en zonnepanelen. Waar je warmtepomp op een windstille
  winteravond van moet draaien vertellen ze niet maar heimelijk wordt 14 miljard (dat is > 2000 euro per werkende inwoner!) uitgegeven om centrales op hout te laten stoken i.p.v. kolen. Politici die daaraan meewerken zijn crimineel of geschikt voor langdurig verblijf in het Pieter Baan centrum.
  Als we vliegen dan moeten we een toeslag betalen om boompjes aan te planten in het Regenwoud, exorbitante bedragen aan belastinggeld wordt uitgegeven om bos te laten rooien in Zuid-Amerika en het beetje bos dat we hier nog over hebben mag worden gesloopt om immer toenemende exploitatiekosten van Staatsbosbeheer te dekken.
  Kortom: Qua uitstoot CO2, stikstofoxide en fijnstof : You ain’t see nothing yet!

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.