9/11: Het beest doet zijn masker af


Kijk zelf. Kijk dan: Dit is dus de ‘religie van de vrede’. Dit zijn de mensen waar we mee samen moeten leven. Die met bootladingen naar binnen worden getrokken, met honderdduizenden tegelijk. Dit is de vijfde colonne.

Wie denkt dat dit goed gaat aflopen heeft een gaatje in z’n kop. Wacht maar totdat je aan het graf van je kind staat, misschien dat dan alsnog het licht doorbreekt. Of niet, dat kan ook nog.

3 reacties

Opgeslagen onder Islam

3 Reacties op “9/11: Het beest doet zijn masker af

 1. Ad337

  Het beest heeft nog nooit een masker op gehad.
  Sinds eeuwen dit soort toestanden dagelijkse kost in verweggistan.
  Het is de zieligheidsindustrie die er belang bij heeft gehad om dergelijk volk onze kant uit te trekken en het zijn onze bestuurders geweest die wilden tonen dat ze “deugen” door al die zielige mensen te laten meegenieten van het “rijke” westen.
  En verder niet te vergeten de links extremistisch geworden MSM (Main Stream Media) die ons de zwaar gecensureerde bril voorhouden.
  En helaas kijkt de massa niet verder, kijk maar naar gemiddeld stemgedrag.
  Helaas moet ik sommige politici gelijk geven wanneer ze spreken over “de domme massa”.

  • Het probleem zit niet alleen bij de msm. Het zit ook bij ons. Binnen de islamkritische wereld zitten ook een aantal volledig doorgedraaide idioten. Van die extremisten die liever vandaag dan morgen alle moslims de grens over willen zetten. Het zijn er maar heel weinig maar ze schreeuwen voor tien. Kijk maar op twitter of de rest van het internet. Allemaal extremisten met hele rare ideeën.

   Die idioten bepalen wel de toon. Die mensen zijn de reden dat de msm islamkritiek kan afdoen als een fobie. Die idioten moeten hun muil houden en gewone normale mensen moeten het woord gaan voeren. Wij moeten ons eigen land weer terug winnen van de extremisten, ook van rechter zijde.

   • Ad337

    Ik vrees dat dergelijke idioten aan beide kanten zitten.
    Wat denk je van AFA? Die zouden ook “toon” bepalen maar worden vanuit MSM steeds met fluwelen handschoentjes aangepakt / met rust gelaten terwijl volledige doopcelen worden gelicht (en relletjes worden gestart) van mensen aan de andere kant van het spectrum.
    Voorbeeld van beiden: Aanslag op Hans Janmaat waarbij zijn vrouw invalide raakte werd grotendeels afgedaan als “eigen schuld”.
    Nooit is ook maar een poging ondernomen om de dader op te sporen.
    Aan de andere kant: De brievenbuspisser. Is nooit gebeurd, maar beeldspraak en betrof een dreigement van een PVV politicus richting vrouw die haar hond systematisch voor zijn deur de behoefte liet doen.
    Dit is inmiddels zo vaak herhaald dat bij veel mensen is blijven hangen dat de man in kwestie daadwerkelijk in een brievenbus heeft geürineerd.

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.