Hoeveel zijn vrouwenrechten eigenlijk waard in Nederland?


D’r uit met jou!

Eerste schaap over de dam:

Een buschauffeur van de vervoersmaatschappij Arriva heeft een vrouw met een nikab maandag uit een bus in het Limburgse Stein laten zetten.

Prima dus. En nou stap twee: Alle boeka’tjes beboeten, ook in de ‘stad van hoop en liefde’ Amsterdam. En als er groepen zijn die de boete wel willen betalen dan moeten die ook aangepakt worden. Iemand helpen om de wet te overtreden is immers net zo strafbaar, dat heet medeplichtigheid.

Vrouwenrechten zijn niets waard voor dit volk

Kijk ook even naar dit pareltje:

Arriva bevestigt dat het incident heeft plaatsgevonden. Dit is “niet conform de richtlijnen”, aldus een woordvoerder. Chauffeurs mogen wél iemand mogen aanspreken op het dragen van een nikab, maar niet formeel de toegang weigeren.

Man, man, man: lekker niveau’tje weer daar bij Arriva. Het mag dan wel niet ‘conform de richtlijnen’ zijn maar het is wel conform de wet. En die gaat toch echt voor. Het anti-boeka wetje is er niet om de deugers van Arriva te treiterpesten maar omdat we dit als burgers van dit land met elkaar hebben afgesproken. En Arriva heeft zich daar gewoon aan te houden. Iets met vrouwenrechten, voor wie het niet helemaal meer scherp heeft. Een dingetje dat al ruim honderd jaar speelt hier in ons kikkerlandje.

3 reacties

Opgeslagen onder Gutmenschen

3 Reacties op “Hoeveel zijn vrouwenrechten eigenlijk waard in Nederland?

 1. Piet Snot

  Vrouw met nikab die lijnbus werd uitgezet mocht gisteren weer mee.
  Nikabdraagster Angela Kempeners (36) uit Geleen werd maandag geweigerd in de bus en door de politie eruit gezet. Gisteren trof ze dezelfde chauffeur, vertelt ze aan De Limburger.
  Daar trof ze dezelfde chauffeur die wederom de politie belde maar die wilde deze keer niet komen.
  https://www.ad.nl/binnenland/vrouw-met-nikab-die-lijnbus-werd-uitgezet-mocht-gisteren-weer-mee~a679842d/

  Chauffeurs zijn geen onbetaalde BOA’s, maar als buschauffeur aangenomen.
  En van de politie krijgen ze geen enkele steun, dat blijkt wel.
  Dus wie is hier nu fout bezig. Arriva of de politie.

  • Dat is precies ons probleem. Wij denken dat die mensen zich aan onze wetten zullen houden. Dat is niet zo, En vervolgens kijken we de andere kant op als ze hun reet afvegen met onze samenleving.

   Daar moeten we mee op houden. Deze 5de colonne moet duidelijk gemaakt worden dat het spelletje uit is. Er moet een streep onder.

  • siemx

   Natuurlijk de politie! Die is gehouden, nee verplícht om de wet uit te voeren. Vrouwen die zich in dergelijke uitdossingen op straat begeven zijn aan het provoceren en zeggen hiermee dat ze schijt hebben aan de Nederlandse samenleving waar ze dus niet mee te maken willen hebben (maar natuurlijk wel een uitkering, huis, gezondheidszorg en onderwijs willen ontvangen). Conclusie: met moslims valt niet samen te leven.

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.