De Luie Bank


Regenboog- en Palestina vlaggen in een en dezelfde manifestatie. Kan iemand deze onnozele sukkels uitleggen dat als de islam aan de macht komt, homo’s dezelfde dag nog van de flat af gaan?

Een rondje krantenlezen maar

Laten we maar eens over de grens beginnen:

Lhbt’s en heiligschenners mogen vanaf nu worden gestenigd in Brunei

Tja. Daar zul je onze linkse vrienden niet over horen. Die lopen liever met regenboog en pro Palestina vlaggen door Amsterdam, zie fotootje hierboven. Kan iemand die mensen uitleggen dat dat van de pot gerukt is?

Coalitie met FVD niet haalbaar in Noord-Holland’

Baudet zei het voor de verkiezingen al: een stem op de VVD is een stem op GroenLinks. Dat klonk als verkiezingsretoriek maar blijkt gewoon waar. Voor de zoveelste keer laat Baudet de hypocrisie van de kartelpartijen zien. En wie nu nog denkt dat de VVD een rechtse partij is heeft een gaatje in z’n kop: dat is de nieuwe PvdA.

Algerijnse president Bouteflika treedt per direct af

Dat deze Bouteflika een seniele dictator is staat buiten kijf. Maar dat wil niet zeggen dat nu er een tolerante en verbindende partij aan de macht komt in die zandbak. Bouteflika is in de jaren ’90 met een staatsgreep aan de macht gekomen nadat het FIS, de lokale islamitische fascistenclub de verkiezingen won.

Een dictator dus die heel wat mensenrechtenschendingen op z’n geweten heeft maar waardoor ook het moslimextremisme 25 jaar tot stilstand werd gebracht. We kunnen aan Syrië en Turkije zien wat er nu gaat komen: een burgeroorlog met honderdduizenden doden en een islamitische geweldsorgie. Fijn. Zul je ook niets over horen in de westerse media.

EU controleerde Italiaanse cijfers rond begrotingstekort niet

Iemand verbaasd? De Italianen hebben nu een staatsschuld van meer dan 140% bbp, meer dan de Grieken toen die onder de bus gingen, en een tekort op de begroting van 3% of meer. Plus dat de Italiaanse economie sinds de invoering van de euro niet gegroeid is. De investeringen in productiviteit liggen al jaren stil: alles wat je in Italië kunt maken kun je een kwart goedkoper in Duitsland doen.

De werkloosheid onder de jongeren is 25% en de emigratie naar Noord Europa is in volle gang. Er is geen enkele manier waarop de Italianen kunnen voldoen aan het (allang vergeten) groei- en stabiliteitspact -i.s. inflatie onder de 2%, staatsschuld onder de 60% en een convergerende rente- zonder grootschalige hervormingen.

Begin maar eens met elke tweede ambtenaar te ontslaan, het minimum loon af te schaffen, de pensioenen en uitkerinkjes te halveren, de staatsbedrijven te verkopen en de belastingen te halveren. Plus een half miljoen Afrikaanse klaplopers de grens over te flikkeren. Gaan ze niet doen, liever zet de ECB de geldpers aan. Onze pensioenen lopen leeg, de Italianen kunnen rustig aan de grappa blijven lurken.

‘Onthullingen Panama Papers leverden wereldwijd al ruim 1 miljard euro op’

Tja. Klinkt als veel maar is peanuts. Vergelijk dit maar eens met het legaliseren/reguleren van zo iets simpels als cannabis: levert in Nederland alleen al 5 miljard per jaar op, elk jaar weer. Zeg maar twee ordes meer dan die hele Panama Papers. Plus dat je daarmee de georganiseerde -lees: Turkse en Marokkaanse- misdaad een gevoelige slag toebrengt. Dat volk mag dan niet de snuggerste zijn maar zo dom om voor noppes te gaan werken zijn ze ook weer niet.

Extreem links, altijd de trouwe bondgenoot van de islam, komt uit de kast: Hamas is toppie joppie en de joden moeten gewoon de zee in. En niet alleen de SP maar ook b.v. GroenLinks zegt dat. Koopt geen Joodsche waar! Mijn grootouders zouden zich in hun graf omdraaien. Dat is Nederland tegenwoordig: antisemitisme is weer helemaal bon ton. Joden eruit, moslims er in. Want knuffeltje knuffeltje multikul, zie fotootje hieronder.

Chicago kiest voor burgemeester die donker, vrouw en openlijk homoseksueel is

Groot nieuws: een negerin wordt burgemeester in Chicago! Toch krab ik mij achter de oren. Het probleem is natuurlijk niet de huidskleur van de burgemeester maar dat de Democratische partij al 50 jaar daar de dienst uit maakt. En door een zwarte lesbische vrouw te kiezen kunnen ze leuk de aandacht afleiden maar daar gaat het echt niet beter van worden. Blanken ontvluchten de stad op een draf terwijl het aantal latino’s hand over hand toeneemt. Zullen wel allemaal apothekers en chirurgen uit Aleppo Midden Amerika zijn!

Minister Dekker wacht lastig debat over zaak-Anne Faber

Anne Faber is vermoord door een psychopathische gek die nooit vrij rond had mogen lopen. En hij is niet de enige, er lopen nog tientallen van dit soort gevaarlijke idioten rond. Met goedkeuring van Rutte & Co, die kraaien al jaren lang vlak voor de verkiezingen dat er nu eens stevig ingegrepen moet worden maar zijn al hun mooie praatjes plotsklaps vergeten de dag na de verkiezingen.

Het kan ze niets schelen. Geloof je het niet? Denk je dat ik overdrijf? Echt niet:

Rode Kruis bereid vrouwelijke jihadisten en kinderen uit Syrië op te halen

Denk maar niet dat Markje dit ook maar een strobreed in de weg zal leggen. Omvolken heet dat, een geliefde bezigheid van onze Haagsche Grote Leiders.

Sadet Karabulut (SP) babbelt er lustig op los met Hamas-fondsenwerver Amin Abou Rashed. Gezellig! Heeft niets met de islam te maken!

1 reactie

Opgeslagen onder de luie bank

Een Reactie op “De Luie Bank

  1. Pingback: The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.