De luie bank: commentaar op de wereld


Deze mensen willen ons vermoorden

Rondje nieuws

Veroordeelde Syriëganger Yago R. wil naar Nederland reizen met vrouw

Neem van mij aan: dat gaat allemaal gebeuren. Gratis huis, uitkerinkje en een nieuwe Miele erbij, of meneer de jihadi zo wel goed tot rust kan komen? Het moorden, verkrachten, roven en plunderen is immers een stressvol bestaan. Ondertussen staat Stefje Blok al weer voor lul: die roeptoeterde een paar weken geleden nog dat jihadi’s niet terug naar Nederland konden. Gelul want moordende moslims zijn namelijk supercute, Nederlanders moeten gewoon hun vuile nazi bek dicht houden.

Klein puntje: dit gaat een weekje na de verkiezingen gebeuren. Tot die tijd horen we allemaal stoere taal van de faalhazen Rutte & Co, de ene nog flinker dan de ander.

Spandoek met beledigende teksten opgehangen aan Haagse moskee

Mijn BullShit detector slaat direct door in het rood. Vooral omdat de voorman geen aangifte wil doen: ‘niet zo’n vertrouwen in de politie’. Ja, ja, dat zal wel. Valse aangifte doen is namelijk strafbaar, zou dat misschien de echte reden zijn? Mark my words: die pop hebben de haatbaarden zelf opgehangen, dit is louter slachtoffertje spelen. Moslims zijn zielig, je weet tog! Ook al stroomt de extremistische kots dagelijks van de kansel, dan nog staat burgemeester Krikke te oreren dat dit nooit acceptabel kan zijn. Vuilnisman, kan deze dhimmi ook even mee?

Wie trouwens nog twijfelt: die moskee is een eersteklas haathut die per direct gesloten en afgebroken zou moeten worden. Maar daar hoor je die flapdrol van een burgemeester niet over.

Hier, nog een boosmakertje:

Bijstandsfraudeur met bezit in buitenland kan later weer uitkering krijgen’

Dus eerst de boel lopen tillen, gepakt worden en vervolgens kun je gewoon weer door gaan. Zijn wij gek geworden? Helemaal debiel?

May opent deur voor uitstel

Dat had je kunnen aan zien komen. May is niet zo’n democraat, die heerst liever over het volk dan doet waar ze voor aangenomen is. Dat was al duidelijk toen ze het eerste voorstel voor een deal presenteerde: De Britten gaan in naam uit de EU maar in de praktijk niet. Plus dat het VK in tweeën gesplitst moet worden. Wie denkt dat dit de Grote Leider is die de Britten door een Brexit heen zal leiden heeft een gaatje in z’n kop.

Argentijnse kustwacht schiet op Chinees vissersschip

Toen Trump sancties tegen de roofzuchtige politiek van de Chinezen instelde ging tout de linkse clique uit z’n bol: Trump dit, Trump dat, en dattie niet fris is moge nu toch wel duidelijk zijn. Fast forward naar vandaag: De Chinezen en de Amerikanen maken een deal waarin de Chinezen beloven o.a. het IP recht te respecteren. Wat een volk. De Chinezen roven alles wat los en vast zit, hebben geen enkel respect voor anderen en al helemaal niet voor de wet, daar zijn de Argentijnen nu ook achter.

VTBL zakt onder honderdduizend kijkers

Kan ook niemand verbazen. De enige reden dat die Tan op de TV is is omdat hij neger is. Niet omdat hij werkelijk iets kan of een grote algemene kennis en interesse heeft. Dat is niveau’tje moedermavo. Dat hele VTBL is sowieso een doodgeboren dingetje: dat moet de opvolger zijn van voetbal inside, een absolute topper die compleet draait op Johan Derksen. En dat is weer iemand die wel iets kan en ook een goed stel hersens heeft.

Het programma RTL Late Night met Twan Huys wordt per direct van televisie gehaald.

Wat een verrassing zeg! Die Twan Huys is een nietszeggende vedergewicht die nog geen deuk in een pakje boter kan slaan. Alleen binnen de P.O. kan zo iemand opklimmen, in de echte wereld zou je zo iemand nog niet de verantwoordelijkheid over de lege flessen in de keuken geven. Meneertje dacht dat hij een hele pief was en stapte over naar de commerciëlen: zijn ster zonk sneller dan de Bereboot.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder de luie bank

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.