De islamisering van Nederland: Salafistenvriendje Aboutaleb


‘Afbranden’

Vergelijk

[Henk van Deún, pvv Utrecht]: “Wij zijn tegen alle moskeeën in dit land. Wij erkennen de islam niet als godsdienst, maar als ideologie, net als het nazisme. Dat willen wij ook niet in Nederland.”

met

Moskeeën uit grote steden staan massaal en eensgezind achter salafisme-uitspraken Aboutaleb
‘Hij verwoordt de gevoelens van veel moslims in ons land’

De pvv in Utrecht zegt dat ze moskeeën liever ziet afbranden -en daar komt een reuze rel van- terwijl de knuffelmoslim van de PvdA zegt dat iedere moslim een salafist is. En dan blijft het doodstil.

Fascistische ideologie

Er is geen gematigde islam. Er is alleen maar islam en jihad is de weg. Zo’n wolf in schaapskleren als Aboutaleb bewijst dat maar weer eens. Dat is een salafist met een pak aan, een van de voorlieden van de vijfde colonne. Komt uit de PvdA, de partij van de Arabieren, die als voorpost het burgemeesterschap in Rotjeknor gekaapt heeft. Want hij kon zo goed ‘bruggen bouwen’.

Welnu: iedereen kan met eigen ogen zien wat er precies bedoeld wordt met dat ‘bruggen bouwen’: de islam goedschiks of kwaadschiks Rotterdam inkruien. Nederland -en Rotterdam voorop- moet maar eens ophouden met al dat gezever over vrijheid van meningsuiting, over vrouwenrechten of over homo-emancipatie. Joden moeten gewoon dood, homo’s van het dak en vrouwen zijn hoeren. Wij zijn apen en varkens, minderwaardig aan salafisten zoals Aboutaleb.

De veroveringsoorlog van de islam

Dit is niets anders dan het gebruikelijke gelieg van moslims over de islam. Takiyya heet dat, net zo lang liegen en bedriegen over de islam totdat de ander door de bomen het bos niet meer kan zien. Iedereen moet maar vast wat wennen aan salafisme want dat is best wel prima ok. Zie je wel, islam is de religie van vrede en tolerantie! En salafisme is reuze toppie-joppie-ok!

Die Aboutaleb moet daar weg. Moskeeën moeten dicht en de islam moet het land uit. Zo lang wij niet bereidt zijn om onze normen en waarden te verdedigen nemen deze fascisten steeds meer de macht over in ons land.

Dit gaat niet goed aflopen, lieve kijkbuiskinderen. Aai je kroost nog maar eens over hun bol, geef je vrouw een zoen en schenk een goed glas in. Want het Nederland zoals we kennen uit onze jeugd bestaat niet meer, dat is op de vuilnisbelt gegooid door de politieke elite met hun multikulti waanzin. Die hebben jakhalzen als deze Aboutaleb naar binnen getrokken, met de PvdA als het paard van Troje.

Je kunt de islam niet vertrouwen, it will eat you last. Waar ga jij je kind begraven?

7 reacties

Opgeslagen onder Islam

7 Reacties op “De islamisering van Nederland: Salafistenvriendje Aboutaleb

 1. Johan P

  En wederom een orrverdovende stilte in de media.
  En wederom geen enkele reguliere media die ook maar iets van diepgang weet/durft te publiceren over het salafisme.

  Dit moment is een keerpunt. Het salafisme wordt nu openlijk als ‘normaal’ gebracht. Dat betekent blijkbaar dat men binnen de islamitische kringen in Nederland het idee heeft dat de tijd daarvoor rijp is en dat ze voldoende steun hebben.

  Naar mijn verwachting betekent dit ook dat het aantal autobranden, vernielde winkelruiten en ‘random attacks’ op allerlei soorten niet-moslims nu in een versneld tempo omhoog zal gaan. Al helemaal omdat er op steeds meer plekken moslims (of hun sympathisanten) op lokale bestuursfuncties worden geplaatst, die hun best zullen doen de berichtgeving erover te onderdrukken of te verdraaien.

  • ‘Het salafisme wordt nu openlijk als ‘normaal’ gebracht’

   Precies.

   • Johan P

    Veel te veel mensen lijken nog steeds te denken dat het vergelijkbaar is met bijvoorbeeld de streng gereformeerden: een beetje raar, maar verder onschuldig.
    Er is een enorm gebrek aan onderwijs over islam, de geschiedenis ervan en op hoe ontzettend veel punten het onverenigbaar is met de westerse normen en waarden.
    Zelf zou ik wel wat zien in verplichte lessen over islam, maar dan gegeven door een islamcriticus, onder het motto: ken uw vijand

    • Dat lijkt mij een buitengewoon slecht idee.

     De gemiddelde leraar is uiterst links in Nederland, zeker die van maatschappijleer. Een verplichte les over de islam resulteert alleen maar in een spelende-lammetjes-groene-alpenweitjes kletsje.

     Denk je nou heus dat een leraar iets naars over de islam gaat zeggen als er 3 islamitische kinderen in de klas zitten die alles meteen thuis doorvertellen? Zo’n leraar kijkt wel link uit. Veel te gevaarlijk. Of dat er een leerboek komt dat ook maar een gram islamkritisch is? Fat chance.

     Dat is dromenland.

     • Johan P

      Daarom zei ik ook: islamkritisch.
      Je kaart echter wel het probleem aan dat het onderwijs zo extreem links is geworden. Dat is een probleem an sich dat nodig aangepakt dient te worden.
      Ik blijf echter van mening dat het verrekte belangrijk is dat men op school de diverse godsdiensten en levensbeschouwingen dient te behandelen, inclusief alle negatieve aspecten.
      Dat doet niets af aan het feit dat met de huidige situatie er inderdaad geen beginnen aan is. Al zou je wat leraren hebben die er aan mee zouden willen doen dan worden die hetzij door de ouders, hetzij door het schoolbestuur wel voldoende bedreigd om te stoppen.

 2. Pingback: Corona, links en de islam: een prima stel! | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.