Vrouwen en feminisme: een verdomd slecht stel


Deuglijstje

Wat blijkt? Vrouwen moeten eerst een lijstje afvinken voordat ze op mannenjacht gaan:

[Lara Witt, roze muts]: “10 Things Every Intersectional Feminist Should Ask On a First Date”

Deugende deugers

Hier zijn mijn antwoorden:

 1. Do you believe that Black Lives Matter?
 2. All Lives Matter alleen zijn negers er van overtuigd dat ze inferieur zijn aan blanken, zie o.a. de zwarte piet discussie. Daarom schieten ze elkaar ook bij bosjes overhoop en proberen ze vervolgens blanken een schuldgevoel aan te praten om meer privileges af te troggelen om maar vooral zelf geen verantwoordelijkheid te hoeven nemen. Black privilege dus en ‘on top of that’ zijn er nog bosjes blanken die met deze quatsch meegaan.

 3. What are your thoughts on gender and sexual orientation?
 4. Man en vrouw zijn gelijkwaardig maar niet gelijk. Sexual orientation interesseert me geen hol: live and let live.

 5. How do you work to dismantle sexism and misogyny in your life?
 6. Niet. Sterker nog: Man en vrouw zijn weliswaar gelijkwaardig maar niet gelijk. Wat jij seksisme en vrouwenhaat noemt, noem ik biologie, zie het gifje hierboven. Vrouwenhaat bestaat niet in het westen, d’r is geen man die de pest aan vrouwen heeft. Heb jij wel opgelet op school?

 7. What are your thoughts on sex work?
 8. Fine with me. Een vrouw moet vooral doen wat ze zelf wil. Echter, de praktijk is dat een heel aantal vrouwen die als prostitué werken dat niet vrijwillig doen, die zitten vaak in een afhankelijke situatie. Vrouwenhandel, illegaliteit, uitbuiting etc. Een betere bescherming van prostituees is m.i. noodzakelijk.

 9. Are you a supporter of the BDS movement?
 10. Absolutely not. Antisemitisme is de meest walgelijke vorm van discriminatie. Behalve het idee dat een ‘feminist’ ook een jodenhater moet zijn: dat is nog erger. Hoe krijg je het bedacht. Tijd voor een gesprekje met de psychiater zou ik denken.

 11. What is your understanding of settler colonialism and indigenous rights?
 12. Irrelevant. Dat is iets voor in de geschiedenisboeken. Iedereen is gelijkwaardig voor de wet. We gaan geen privileges uitdelen omdat jouw verre voorouders een bepaalde afkomst, huidskleur of wat dan ook hadden. Wie daar wel om loopt te drammen kan de rambam krijgen.

 13. Do you think capitalism is exploitative?
 14. Quite the opposite. Kapitalisme is de drijvende kracht achter het uitbannen van extreme armoede en de grote equalizer voor de gewone burger. De geschiedenis is er glashelder over: Kapitalisme is het beste wat de gewone man is overkomen.

 15. Can any human be illegal?
 16. Ja. Kijk maar in je paspoort. Als er geen visum in zit ben je illegaal.

 17. Do you support Muslim Americans and non-Muslim people from Islamic countries?
 18. Nee. Ik steun alleen mensen die serieus vervolgt worden in eigen land. Over de hele wereld bij elkaar kunnen dat er niet meer dan een paar duizend zijn. Deze zijn allemaal wat mij betreft welkom, de rest moet terug. Tel daarbij op dat de islam een extreem voorbeeld is van vrouwenhaat en seksisme: wie zichzelf feminist en pro-islam noemt heeft een steekje los zitten. Sterker nog, bij zo iemand is de hele bedrading er met geweld uitgetrokken.

 19. Does your allyship include disabled folks?
 20. Tyf op. Wat weet jij daar van? M’n eigen zus is gehandicapt. Ga iemand anders de maat nemen.

Wat vinden jullie? Antwoorden graag in de comments!


P.s: Een tijdje geleden was er een of andere juf die vond dat vrouwen op Princeton behalve een academische titel toch ook vooral een echtgenoot mee naar huis moesten slepen als ze afstudeerden. De giste van het argument: Mannen hebben na hun studie veel meer tijd en mogelijkheden om nog een vrouw te vinden, voor vrouwen is dat veel moeilijker. Welke ‘high performer’ heeft er nou zin in een 35 jarige uitgezakte tent? Precies.

Seksisme? Hele shitstorm natuurlijk, terwijl het voor iedereen met twee werkende hersencellen obviously true is: vrouwen hebben veel meer dan mannen een ‘shelf life’, voornamelijk omdat vrouwen ‘omhoog’ trouwen en mannen daar niet zo mee zitten.

2 reacties

Opgeslagen onder Gutmenschen

2 Reacties op “Vrouwen en feminisme: een verdomd slecht stel

 1. siemx

  Zucht……….. Pure decadentie.

 2. Johan P

  Mooi artikel. Ik zit nu in de VS en ik heb regelmatig discussies hier met dolgedraaide linkse idioten.
  En zoals je in het artikel ook al aangeeft; hoe iemand kan beweren voor vrouwenrechten te zijn en voor islam is onbegrijpelijk. En hoe een groot deel van de zwarte bevolking voor islam kan zijn terwijl islam heel duidelijk preekt dat zwarten minderwaardig zijn ontgaat me ook. Mensen kunnen niet meer nadenken lijkt het en kennis van geschiedenis en feiten is al helemaal afwezig

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.