Katja Schuurman zit tegenwoordig in de komkommerbusiness


BTW

De allernieuwste plannetjes van Rutte zijn om het lage btw tarief wat op te rekken. Van 6% naar 9% om precies te zijn. Dus je raadt het al: heel wat gutmenschen klimmen in de pen -of twitteren er op los: kan niet, mag niet is foei!

[Katja Schuurman]: “50% meer btw op groente en fruit? Nee! Sluit je aan bij het protest en veeg Rutte III’s ongezonde plan van tafel”

Onze Katja het cijferkanon!

Onze Katja is prostitué actrice van beroep. Niks mis mee, mij zal je er niet over horen, maar het is een algemeen bekend gegeven dat prostituees actrices wat minder hoge cijfers voor rekenen hadden op school dan voor -ik noem maar een zijstraat- sletje spelen in het fietsenhok. Ook in dit geval blijkt dat maar weer eens.

Wie even bij het cbs gaat koekeloeren in de database over het overgewicht van mensen komt tot een merkwaardige conclusie: dat stijgt en stijgt maar door terwijl het lage btw tarief de afgelopen jaren niet veranderd is.

Nog duidelijker wordt het als je de uitgaven van mensen aan groente en fruit als fractie van hun besteedbaar inkomen bekijkt. Dat is over dezelfde periode gehalveerd.

Zijn mensen in deze periode meer of minder groente en fruit gaat eten? Het lijkt er wel op maar goede data is niet te vinden. Geven ze er een kleiner deel van hun inkomen aan uit? Jazeker. Zijn mensen dikker geworden? Jazeker. Maar een ding is zeker: met de btw heeft het allemaal bar weinig te maken.

Na de vouw nog wat foto’s van het dagelijkse werk van onze Katja (NSFW)

Wat zou onze Katja kosten voor een uurtje sporten?

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Gutmenschen

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.