Etnisch zuiveren of een burgeroorlog voorkomen?


Rohinya

De regering van Birma doet even een lekker potje etnisch zuiveren:

Inwoners van Rakhine, een deelstaat van Myanmar waar de meeste Rohingya wonen, zien de moslims als “indringers uit Bangladesh”. (…) Volgens de regering van Myanmar komen de Rohingya oorspronkelijk uit Bangladesh en zijn het illegale immigranten die na de onafhankelijkheidsoorlog van Bangladesh in 1971 in het land zijn komen wonen.

Tja. Was is wijsheid?

Geschiedenislesje erbij?

Toen India onafhankelijk werd van de Britten, werd het ook gelijk in 3 delen gesneden: India, Oost Pakistan en West Pakistan. Ghandi was er namelijk al snel achter dat samenleven met moslims een probleem was, is en altijd zou blijven. Alsof hij een glazen bol had zou je denken. 15 miljoen mensen verhuizen gedwongen en een miljoen leggen het loodje. Veel duidelijker kon hij zijn gelijk niet krijgen.

Maar zoals altijd komt er vanzelf hommeles waar een grote groep moslims bij elkaar leven en ook nu weer: Oost Pakistan scheidt zich in 1971 af van West Pakistan en Bangladesh is een feit. Plus weer een miljoen doden maar dat is in de islamitische wereld bijzaak.

Daarmee wordt duidelijk waar die Rohingya’s vandaan komen: Uit Bangladesh. Dat zijn de ‘vluchtelingen’ van toentertijd, een p.c. term voor die doorgedraaide groep slachters die het onderspit delfde tijdens de burgeroorlog en gelijk de reden dat de Bengalen ze niet meer terug willen hebben. Zelfde zie je nu met wat er nu aan pus en etter uit Syrië naar Europa komt.

Er valt niet met de islam samen te leven

Wat de Birmese regering doet -dat is dat clubje van die Aung San Suu Kyi die jarenlang door het militaire bewind onder huisarrest geplaatst was en die zelfs de nobelprijs voor de vrede kreeg (!) als halve heilige- is niets meer of minder dan een fijne etnische zuivering. Dat is toentertijd na de onafhankelijkheid van India ook gebeurd en dat heeft een heleboel problemen voorkomen. Het is gewoon tijd dat al die fijne gasten weer naar huis gaan.

De reden is natuurlijk simpel. Er valt niet samen te leven met de islam. Vrouwen zijn hoeren, joden moeten dood, homo’s van het dak en christenen, boeddhisten, hindu’s en atheïsten zijn apen en varkens, üntermenschen in vergelijk met de moslim. Niks democratie want sharia, de VvMU is ook haram en een schepje lebensrauwm -lees: Dar al Harb- en het is klaar: d’r uit met die lui. Dat is misschien nu een beetje naar voor al die lieve knuffelbeertjes maar beter nu een streep er door dan nog decennia in de terreur zitten -denk Kasjmir bijvoorbeeld.

Kleine voorspelling: Gaan wij hier in Europa ook doen. Duurt nog een jaar of tien, twintig maar die burgeroorlog is onontkoombaar.

6 reacties

Opgeslagen onder Islam

6 Reacties op “Etnisch zuiveren of een burgeroorlog voorkomen?

 1. RJ van Loon

  Ik had t niet duidelijker kunen stellen. Plus natuurlijk dat al die ‘zielige moslims’ er worden uitgezet omdat ze constant aanvallen pleegden. Burgers, tempels, militairen en politieposten, niets was veilig. Wat natuurlijk nu in de MSM fijn vergeten wordt.

  • Zo’n burgeroorlog komt van twee kanten. Wie er schuld heeft zal wel in het midden liggen. Maar als er eenmaal de eerste 1000 doden zijn dan is een complete confrontatie onafwendbaar.

   Belangrijker is dat er behalve etnisch zuiveren geen oplossing is. Dat kunnen we in de hele wereld om ons heen zien. Op het moment dat ergens een flinke groep moslims neerstrijkt komt het geweld, de haat, de verkrachtingen en het moorden vanzelf. Dat blijkt keer opkeer inherent aan de islam te zijn.

   Klinkt barbaars, ik zou het ook graag anders willen, maar er is geen andere oplossing. Daar is de geschiedenis de afgelopen 8 decennia heel duidelijk over.

 2. Ƭo be able tto be ѕucessful with freeⅼancing, its necessary to be self-disciplined, motivated, aand organized.
  In tһe event you elect too takе tһhe route of freelɑncing, you ѡill һavе too have
  the ability to sеarch and obtain prospective jobs, be very effective in scheduling your timе, and have goοd math skills foor the aіm
  of billing and taxes.

 3. Pingback: Etnische zuivering of moslim zuivering? | The Logic Free Zone

 4. Pingback: India: Niks binnen zonder kloppen! | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.