Gevalletje verplichte zelfislamisering: 500 euro boete


Boete voor maken klassefoto tijdens de ramadan

De AOb, de vakbond voor leraren in de bocht:

‘Ouders dreigen te snel met rechter bij conflict met school’

Wat is namelijk het geval? Op een lagere school in Den Hagistan is een klassefoto gemaakt terwijl sommige kinderen aan het ramadannen waren. Die stonden er dus niet op. Die ouders meteen naar de rechter: ies diskrimmenazi! En je raadt het al in deze d66 heilstaat: de rechter geeft die ouders nog gelijk ook.

Knuffeltje erbij?

Of ouders ‘te snel’ of niet naar de rechter lopen is natuurlijk niet de kwestie. Waar het natuurlijk echt om gaat -ook al wordt dat zorgvuldig door alle partijen niet genoemd- is dat het hier over moslims gaat die tijdens de ramadan hun kind van school janken -en daar nog toestemming ook voor krijgen (!)- om vervolgens de school aan te klagen als die gewoon verder gaat. De boodschap is duidelijk: de islam is leidend, wij moeten ons daar aan aanpassen.

Dat is het echte conflict. Een school die denkt dat de islam genegeerd kan worden moet rekening houden met de consequenties. Ook al is dit een montessorischool, een niet-religieuze onderwijsstroming. De islam gaat altijd en overal voor, wie daar niet aan meewerkt moet maar voelen. En dan kom je er met 500 euro boete nog makkelijk van af.

Zelfislamisering: dat gaat nog heel groot worden.

1 reactie

Opgeslagen onder Islam

Een Reactie op “Gevalletje verplichte zelfislamisering: 500 euro boete

  1. Pingback: Slachtofferkaart trekken voor gevorderden: Negerinnen Smijt Affaire | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.