Nationaal Comité 4 en 5 mei: Antisemitisme is eigenlijk best wel ok


Toekomstig hoofdkantoor van Hamas

‘Hamas, Hamas, alle joden aan het gas’

Is dat even pech:

Broederliefde‘ is toch geen Ambassadeur van de Vrijheid tijdens Bevrijdingsdag. Het Nationaal Comité 4 en 5 mei heeft dit besloten op basis van een video waarin rapper Emms antisemitische leuzen roept

‘Broederliefde’ is de naam van de band waar deze rapper Emms mee optreedt.

Bizar

Het klinkt allemaal leuk en doortastend van dit ‘Nationaal Comité’ maar het is natuurlijk om te kotsen zo smerig. Hoe is het in godsnaam mogelijk dat deze mensen uberhaupt ‘ambassadeurs’ zijn van dit comité? Wie is daar voor verantwoordelijk? Kan die man/vrouw -of commissie- per direct optiefen? Wegens het naar binnen trekken van antisemieten?

Nog bizarder is dat hele idee dat je moslims als ambassadeurs gaat vragen voor de holocaust. Heeft er dan niemand een vinger opgestoken of dat misschien wel een goed plan is? Antisemitisme is zo ongeveer de kern van de islam, samen met de meezinger ‘vrouwen zijn hoeren’ en de evergreen ‘homo’s van het dak’. Plus nog een heel riedeltje over keeldoorsnijden, stenigen, kleine meisjes kuttensnijden en nog wat gezelligheden van deze religie van vrede en tolerantie. Allemaal inhaken maar! Iemand nog een aanslagje erbij?

Een groepje Marokkanen die zich nota bene ‘broederliefde’ noemt: heeft dan niemand door dat dit de k3 versie van de Moslimbroederschap is? Hoe naïef, debiel, van de pot gerukt kun je zijn?

Allemaal voor de bühne

Zoals het altijd met dit soort clubjes gaat: je moet niet kijken naar wat ze zeggen maar naar wat ze doen. En in dit geval ‘laten’ om precies te zijn. Antisemitisme is strafbaar. Waar is die aangifte? Waarom is er geen aangifte gedaan? Waarom is dit stuk kots niet opgepakt?

D’r is maar één reden voor: linkse mensen zijn extreem antisemitisch. Die vinden het wel toppie-joppie ok als de jood weer aan het gas gaat. Als Israël de zee in gaat. Moslims zijn namelijk knuffeltje knuffeltje de nieuwe joden en de joden zijn de nieuwe nazi’s.

Bolkestein had gelijk: er is geen plaats meer voor joden in Nederland.

Advertenties

3 reacties

Opgeslagen onder Islam

3 Reacties op “Nationaal Comité 4 en 5 mei: Antisemitisme is eigenlijk best wel ok

  1. Pingback: Het verschil tussen ons en de islam: Antisemitisme | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s