Het goedkope lijkenpikken van de PvdA: Ploumen en haar pro abortus clubje


Ploumen handelsmissie

Abortusje erbij?

Trump heeft de funding -600 miljoen- van een abortusclub die wereldwijd opereert ingetrokken. En dat zint onze Lillianne helemaal niet:

Kabinet geeft 10 miljoen euro aan gezinsplanningsfonds Ploumen

Tja. Internationale solidariteit? Of niet?

Goedkoop lijkenpikken

Don’t get me wrong: of de Amerikanen wereldwijd abortussen moeten financieren laat me koud. Daar heb ik geen mening over. Of Nederland dat wel of niet doet: ik vind van niet maar dat ligt binnen de verantwoordelijkheid van het kabinet. Of vrouwen in Nederland een abortus moeten kunnen krijgen: ik vind van wel en dat lijkt mij ook de keuze van het Nederlandse volk. Tot zo ver mijn Niet-Jood verklaring, voor het geval daar iemand over begint.

Het simpele feit is namelijk dat onze Lilliane hier eventjes goedkoop voor een dubbeltje op de eerste rang gaat zitten. Ga maar na: er zijn ongeveer 320 miljoen Amerikanen en iets meer dan 16 miljoen Nederlanders. Als wij vinden dat de funding hiervan door moet gaan dan zullen we ons evenredig deel moeten betalen: 30 miljoen. Niet 10 miljoen.

Alles voor de bühne

De Amerikanen hebben jarenlang fors in de beurs getast en zetten er nu een streep onder, ook om politieke redenen. Wij hebben jarenlang onze snor gedrukt en lekker gemakkelijk op de sleep van de Amerikanen meegelift. Kijk ons eens lekker nobel en goed zijn! Wat zijn we toch geweldig. Als dan de Amerikanen de pijp aan Maarten geven dan zijn we nog te labbekakkerig om gewoon onze verantwoordelijkheid te nemen.

Het enige dat telt is dat er wereldwijd een geweldige hetze tegen Trump ontstaat en dat onze Lillianne er even goed opstaat.

Goedkoop noemen we dat bij ons in het dorp. Gierig. En achterbaks.


P.s.: Die Ploumen is trouwens helemaal onfris. Die vindt dat kinderen beter de prostitutie in kunnen gaan dan in een fabriek werken. Echt waar, geen grapje.

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder Gutmenschen

Een Reactie op “Het goedkope lijkenpikken van de PvdA: Ploumen en haar pro abortus clubje

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s