De haatcampagne tegen de PVV


volkskrantblijftmaardemoniseren

Gesloten gelederen

Een of andere journalist beklaagt zich erover dat geen enkele PVV’er met hem wil praten:

[Toine Hermans, krabbelaar bij de Volkskrant]: “Ik vraag hem waarom geen enkele PVV’er meer met me praten wil, ‘de gelederen zijn gesloten omdat er zoveel bagger wordt uitgestort’. Ik vraag hem welke bagger dan. ‘Ons proberen te schaden met zaken die niet waar zijn.'”

Tja. Verstandig? Of niet?

Grote woorden

Gelukkig hoeven we niet lang te wachten op wat voor bagger dat dan wel is. Twee zinnetjes verder staat namelijk al een voorbeeldje:

Over de PVV komt liever niemand iets te weten. Grote woorden op de muur schrijven en dan weglopen – het is de werkwijze van een partij die de kiezer niets hoeft uit te leggen.

Vertaling: de PVV zijn politieke ‘vandalen’ en wie daar op stemt is een tokkie die te dom is om te poepen.

De kleren van de keizer

Wat de PVV zegt is niet geheim of zo. Het staat niet eens ter discussie bij de burger, iedereen kan met eigen ogen zien dat het zonneklaar waar is: D’r is echt iets mis met de islam, de massa immigratie is helemaal niet toppie-joppie en uit de EU komt ook al jaren geen rozegeur en maneschijn meer. Is er iemand in dit land die het daar niet mee eens is?

Het kafkaiaanse van het verhaal is dat elke andere partij draait en kronkelt dat het een lieve lust is om maar 180 graden het tegenovergestelde proberen te kleppen. De islam is de Religie van de Vrede, die asielzoekers zijn zielig en hoe sneller we opgaan in de Europese superstaat hoe beter. De gewone man staat met z’n oren te klapperen. Van welke planeet komen die Haagsche jongens en meisjes?

Zie daar de taak voor de media, de Volkskrant -het huisblad van de PvdA- voorop. Een continue barrage wordt over de burger uitgekotst om maar vooral iedereen die een vinger op steekt meteen de kop af te hakken. PVV dit, PVV dat en zus en zo en wie daar op stemt is een racist, fascist en islamofoob die zijn vuile nazimuil moet houden.

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder Gutmenschen

Een Reactie op “De haatcampagne tegen de PVV

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s