Islamisering in de praktijk: Grote tekorten bij de marechaussee


De ideologie van deze mensen wordt gesteund door de overgrote meerderheid van de Europese moslims

De ideologie van deze mensen wordt gesteund door de overgrote meerderheid van de Europese moslims

Meer agenten nodig

De popo van Schiphol ziet de bui al hangen:

Schiphol komt volgens directeur honderden marechaussees te kort

Het kabinet heeft 135 FTE extra toegezegd maar dat is veel te weinig.

Populisme?

We worden dagelijks door onze politici en de papengaai-media in hun spoor volgepompt met de verzuchting dat we ons niet tegen terreur kunnen beschermen. Dat er nieuwe aanslagen zullen komen en dat we dat niet kunnen voorkomen. We moeten er maar mee leren leven.

Iedereen die zegt “dat is onzin, we kunnen er best wat aan doen” is meteen een ‘populist’. Een racist, fascist en een islamofoob. Het is een soort heilig huisje geworden: er valt niets tegen terreur te doen en wie zegt van wel is een neo-nazi. Heel kwaakje erbij over ‘niet tegen elkaar opzetten’, ‘dat is wat ze willen’ en dat we elkaar moeten ‘omarmen’ en vooral niet ‘wijzen naar de ander’, iedereen kent het wel.

Maar wie het hoofd koel houdt weet natuurlijk wel beter. We kunnen best iets doen tegen de islamitische fascisten. Bijvoorbeeld te eisen dat buitenlandse financieringen stoppen. Dat moskeetjes die die antisemitische en antiwesterse kots blijven uitbraken gesloten worden, imampjes en moskee bestuurtjes gearresteerd worden. Dat iedere biculturele cultuurversterker met een strafblad uitgezet wordt. Doe maar eens 200 moskeetjes dicht, zet maar eens 50.000 van die fijne kansenpareltjes de grens over. Zul je zien: het probleem is opeens een stuk kleiner.

Aanslagen zijn een keuze

Als we een vliegveld als Schiphol niet met honderden extra agenten beschermen is het inderdaad wachten op de volgend aanslag. En dat geldt niet alleen voor Schiphol maar voor alle plaatsen waar veel burgers bij elkaar komen. Sportstadions bijvoorbeeld, of het station. Of het Anne Frank huis of een chloorinstallatie in de Botlek. Een beetje middelbare school -al gauw 1000 kinders op het schoolplein- is ook een prima doelwit.

We hebben tienduizenden extra man politie nodig. En dat kost geld, heel veel geld. Miljarden en miljarden. We zijn niet de enige hoor, de Fransen tuigen een extra legereenheid op, de ‘Nationale Garde‘. De Duitsers en de Belgen idem dito. In alle landen om ons heen patrouilleert het leger al lang door de straten, rijden pantserwagens door de stad. Worden defensiebudgetten fors verhoogd. Om de burger te beschermen tegen de islam.

We moeten ons realiseren dat de islam geen religie maar een fascistische ideologie is, dat we daar mee in oorlog zijn en dat het weer de jaren 30 ‘all over again’ is. Mensen die zeggen dat we er ‘niets tegen kunnen doen’ zijn de nieuwe Chaimberlains met het naïeve ‘peace in our time’.

Herbewapenen dus.

3 reacties

Opgeslagen onder Islam

3 Reacties op “Islamisering in de praktijk: Grote tekorten bij de marechaussee

 1. Jan

  Herbewapenen is wel het minste wat we moeten doen. Hoe erg is het eigenlijk inmiddels?

  Gisteren sprak ik een man met het volgende verhaal:
  Vorig jaar sprak de man een groepje kansenparels aan toen ze met van alles (ijsballen met “inhoud”) aan het smijten waren naar anderen. Toen ze daarop heel dreigend op hem af kwamen gleed hij uit en vervolgens werd hij door 11 jongens net zo lang geschopt tot hij bewusteloos was. Na drie maanden in coma te hebben gelegen kwam hij weer bij in het ziekenhuis. Hij wist wie de daders waren want het waren jongens uit zijn eigen straat. Door een foutje van de politie in de aangifte werden ze volledig vrijgesproken. Hij kreeg zelf van alle kanten te horen vooral geen wraak te nemen. Dat zou hem zijn baan kunnen kosten.
  Hij is zelf inmiddels verhuisd en ondervindt nog dagelijks de gevolgen van de schoppen tegen zijn hoofd. Hij ziet slecht en is geen schim meer van de krachtige man die hij was.

  Ik wil heel erg graag minder minder minder. O nee, dat mag ik niet denken. Dan ineens is justitie namelijk wel paraat!

  • Door de rechtzaak tegen Wilders zijn we onze weerbaarheid tegen de islam kwijt geraakt. Wie nou nog iets naars zegt over de islam kan voor het hekje getrokken worden. Dat betekent dat we niet meer over de islam en de multikul kunnen praten en dus dat die pusbuil door blijft etteren totdat die uit elkaar barst.

   Uiteindelijk zal dit onze ondergang worden. Ik zie niet meer hoe dit nog goed af kan lopen zonder dat we de islam Europa uit gaan zetten, zonder een burgeroorlog dus.

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.