Het Gelijk van Wilders: het Marokkanenprobleem in Vlissingen


Marokkanenmop

Kan het een beetje ‘minder, minder, minder’?

In Vlissingen willen ze graag ‘minder, minder, minder’ Marokkanen. En niet zonder reden:

Oudjaarsvernielingen Vlissingen ‘wraak van Marokkaanse jongens’ (…) De bewoners van de Bloemenbuurt die met Omroep Zeeland hebben gesproken stellen allemaal dat het gaat om een groep van jonge jongens, overwegend van Marokkaanse afkomst. “Ja het klopt. Het is een bepaalde groep.” Maar in meer details treden, dat willen de buurtbewoners niet.

Gezellig daar in het Zeeuwsche!

De kleren van de keizer

Wie in Nederland zegt dat we een Marokkanenprobleem hebben en dat de oplossing ‘minder, minder, minder’ van deze biculturele cultuurversterkers uit een schaamtecultuur is heeft een probleem. Een juridisch probleem om precies te zijn. Die wordt voor het hekje gesleept en door onze -geheel onafhankelijke- d66 rechtertjes veroordeeld. Heeft natuurlijk niets met de politiek te maken en is ook geen showproces maar gewone Nederlanders moeten hun vuile diskrimmenazi rassies islamofoob muil houden.

Het echte probleem is echter dat daarmee de problemen waar het allemaal om ging niet weggaan. Een Marokkanenprobleem laat zich nou eenmaal niet liefdevol wegknuffelen en rooibossen, ook al gaat de VARA dag in dag uit vol op het orgel om ons gewone Nederlanders maar eens goed te doordringen van die vreselijke boodschap dat wij allemaal vuile white privilege racisten zijn en dat de islam niets dan goed en vrede is. ‘Meer, meer, meer’!

Het Gelijk van Wilders

Hoe doet ome Geert dat toch, iedere keer die spijker op z’n kop slaan? Het lijkt wel of die man een soort orakel is, iemand die in de toekomst kan kijken? Zou die man profetische gaven hebben?

Welnee. Niets is minder waar. Iedereen kan met eigen ogen zien dat er iets serieus mis is met de islam, met de massa immigratie en met de EU. Die staan haaks op onze westerse liberale kernwaarden: Vrijheid van meningsuiting, gelijkheid van man en vrouw, niets mis met homofilie en alle religies zijn gelijk. Scheiding van kerk en staat, democratie en individuele vrijheden. En ‘haaks staan op’ moet je lezen als ‘dat gaat steeds harder schuren’. Schuren is dan nog een eufemisme.

Plus natuurlijk een korte blik in de database van het cbs: Marokkanen zitten 10 keer zo vaak als gewone Nederlanders in de bak en dat is al decennia lang zo.

Zie daar het Gelijk van Wilders. 15 maart hebben we de kans om er een streep onder te zetten. Wie dan niet de juiste keuze maakt moet achteraf ook niet komen klagen. Dan heb je je kans gehad en is het op de blaren zitten.


Ik zit me opeens te bedenken dat het schrijven van dit postje of het bijhouden van dit blogje misschien wel strafbaar is. De vrijheid van meningsuiting in Nederland is immers de prullenbak in, als ze ome Geert kunnen veroordelen dan is een simpele burger zoals ik een lekker hapje voor tussendoor.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder het gelijk van Wilders

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s