Politici hebben geen ruggengraat


Asielzoekers willen ook een huis

Niks ‘bed-bad-brood’

De ‘bed-bad-brood’ regeling tussen het rijk en de gemeente is uit elkaar gevallen.

De VVD wil (deze regeling) alleen bieden als de uitgeprocedeerde asielzoekers ook meewerken aan terugkeer naar het land van herkomst. Doe je dat niet, dan ontneem je de uitgeprocedeerden de prikkel om daadwerkelijk terug te keren, is de opvatting van de liberalen.

Gemeentes die zelf maar wat gaan zitten fröbelen ondermijnen het rijksbeleid dus streep erdoor, aldus de onze Klaas, de stas van uitgeprocedeerde asieleisers.

Van de pot gerukt

Dit is weer zo’n typisch Nederlands bij elkaar gepoldermodelleerd gedrocht. Illegalen die hier zonder kloppen naar binnen zijn gelopen kunnen we niet uitzetten want ‘ze werken niet mee’. Fijn. En dus moet er een uitkerinkje in natura bij want zielig. Het is te kafkaiaans om te bedenken.

Neem bijvoorbeeld zo’n fijn land als Marokko. Daar krijgen we tegenwoordig duizenden biculturele kansenpareltjes helemaal gratis en voor niets van. Die roven en plunderen alles wat er los en vast zit in de omgeving en -omdat onze politie en onze politiek op Duitse leest geschoeid is- god mag weten hoeveel fijne gevalletjes van verkrachtingen, aanrandingen, berovingen en molestatie. Al die data wordt zorgvuldig buiten de pers gehouden want dat zou alleen maar ‘Wilders in de kaart spelen’. Raksisme! Diskrimmenazie! Islamofoob!

Waar is onze Donald?

Hier in Europa wijzen we maar al te graag met het vingertje naar onze grote broer over de plas. Die hebben net een brulaap gekozen en die wil -tjonge jonge nou zeg!- een muur tussen de VS en Mexico bouwen. Is dat even tegen het verkeerde linkerbeen van de lieve linkse knuffelmens!

Wij laten hier in Europa in woord en daad zien wat er gebeurt als je niet voet bij stuk houdt. Dan krijg je bendes met kansenpareltjes die hele wijken leegroven en je kunt er niets tegen doen. Daar zorgen de advocaten van de asielmaffia wel voor.

Wij moeten afdwingen dat landen meewerken om hun uitschot weer terug te nemen. Het is compleet onacceptabel dat landen als Turkije en Marokko hun etterend pus bij ons over de grens flikkeren. Werken ze niet mee dan geen visa meer voor wie dan ook uit die landen.

En dan zie je gelijk hoe compleet disfunctioneel de EU is: In plaats van een streep te trekken en te eisen dat ze zich gaan gedragen gaan we -godbetere het!- de Turken vrij reizen geven.

Jezus Christus, wat een volk. Wat een slap, ruggengraatloos kruipsel.

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder Immigratie

Een Reactie op “Politici hebben geen ruggengraat

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s