De islam moet terug z’n hok in


‘Onderduiken’

Een islamitische engnek zit al drie jaar ondergedoken in België:

Saïd M’nari (38), kopstuk van Sharia4Belgium en ex-Syrië-strijder, vecht zijn veroordeling tot 12 jaar cel aan. Onderzoek wijst uit dat de internationaal gezochte M’nari de voorbije drie jaar op een adres in België verbleef.

Tja. En dus?

Parallelle samenleving

Wie d’r even over nadenkt schrikt zich een hoedje. Hoe doe je dat, 3 jaar onderduiken?

Die man moet heel veel hulp hebben gehad vanuit de islamitische gemeenschap. Al was het alleen maar voor de kosten van levensonderhoud. Hoe is die man al die tijd aan z’n geld gekomen? Wie heeft zijn huur betaald? Wie heeft zijn kleren gekocht?

En dan nog. Wat heeft die man al die tijd gedaan? Binnen in een kamertje zitten met de gordijnen dicht? Of gewoon rondgelopen, met andere mensen gepraat, op bezoek gegaan bij vrienden. Op vrijdag naar de moskee, overdag naar het plaatselijke theehuis.

Bij elkaar moeten er tientallen, zo niet honderden mensen geweten hebben dat hij daar zat. En een groot aantal van die mensen heeft hem in woord en daad actief bijgestaan. De krant heeft het ook over ‘onderduiken’ op een ‘schuiladres’. De terminologie is veelzeggend. Zeker net zo iets als de joden in de 2de wereldoorlog? Wij zijn de Gestapo, met razzia’s op zoek naar deze ‘verzetsstrijder’ en hij was ondergedoken? Op een onderduikadres? Bij het verzet?

Wat dacht je van voortvluchtig? Een crimineel?

ceuirdpuyaaubym

Achterhoedegevecht

Zo lang wij bezig blijven met te mompelen over ‘vrijheid van meningsuiting’, het verschil tussen islam en islamisme of zo’n riedeltje dooddoeners als ‘Religie van de Vrede’ en ‘Niet alle moslims zijn terroristen’ gaan we maar een kant op: bergafwaarts.

Een beetje fanatieke moslim vindt het best: zo lang die kafirs naar elkaars navel blijven staren en theologische twistpuntjes blijven bediscussiëren gaan zij rustig verder met het islamiseren van onze samenleving. En dat gaat zeer voortvarend. Geen enkele politicus, BN’er of opiniemaker die iets naars over de islam durft te zeggen. Zelfs polygamie en pedofilie is tegenwoordig toppie-joppie-prima.

En dat is nog lang niet alles. Er zijn altijd genoeg nuttige idioten die leven van wegkijken en knuffelen:

[Jet Bussemaker, PvdA]: “wij moeten niet onze normen van vandaag de dag als mal voor iedereen vragen.”

Moet je even nadenken wat deze muts hier zegt. Voor Nederlanders geldt de grondwet maar we moeten moslims dat niet ‘vragen’. Oftewel homo’s mogen best van de flat, als joden dood moeten dan is daar over te praten en vrouwen zijn misschien wel hoeren. Zijn toch maar onze ‘normen en waarden’ en dat moeten we niet aan moslims vragen. Alsof de Universele Rechten van de Mens niet bestaan en we de islamitische variant moeten volgen. Zo ver gaat dat dus bij deze mensen.

joden gaan eraan

Streep in het zand

De islam moet op z’n plaats gezet worden. Wij hebben een samenhangend pakket aan maatregelen nodig dat in een keer korte metten maakt met het idee van de ‘politieke islam’. En dat moet een breed pakket zijn, zo breed dat in een keer duidelijk is dat wie denkt dat de politieke islam recht van bestaan heeft in onze samenleving kan rekenen op de spreekwoordelijke knal voor z’n kop. Over de hele linie in een keer een streep eronder.

Wie actief meewerkt aan het verspreiden van dit anti democratische gedachtegoed moet onder de terrorisme wetgeving vallen. Oppakken, stevige straffen en daarna denaturaliseren en de grens over. Die grens moet trouwens dicht voor islamitische migranten, alleen nog opvang in de eigen regio. Mensen die de afgelopen jaren op valse voorwendselen hier ‘asiel’ hebben gekregen moeten de bak in en daarna uitgezet worden.

En zo verder. Etnisch zuiveren van woonwijken? Oppakken en serieuze straffen. Solliciteren met hoofddoekje om? Uitkering stopzetten. Geen respect voor de politie? Maandje zitten. Binnen een paar jaar drie keer met de politie in aanraking komen? Flinke gevangenisstraf, denaturaliseren en uitzetten.

Maar dat gaan we niet doen. En daarom zie ik het somber in.

3 reacties

Opgeslagen onder Islam

3 Reacties op “De islam moet terug z’n hok in

  1. Pingback: Takiyya gebrabbel en de linkse useful idiots | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.