Het Gelijk van Wilders: Polygamie verbieden


Polygamy
Polygamie

SBS 6 heeft een undercoverreportage gemaakt over hoe simpel het is om in Nederland polygame huwelijken in een gemiddelde moskee te sluiten. Scharrel ergens een geile Mohamed op, regel een imampje hier of daar en klaar is Fatima. Fuck vrouwenrechten: zijn toch allemaal hoeren dus waar maak je je druk over?

De vvd meteen in de pen:

VVD wil hogere straf voor illegaal islamitisch huwelijk

Tja. ‘Illegale’ huwelijken moeten niet mogen.

Knuffeltje erbij? Of meteen neuken?

Even voor de duidelijkheid: Polygamie is al lang verboden in Nederland. Zeg maar een jaartje of honderd (!). Of langer, daar wil ik vanaf zijn. D’r staan ook best wat straffen op: geldboete, paar maandjes zitten, noem maar op.

Daarmee wordt duidelijk wat hier het probleem is. De wet is er al lang: het is een gevalletje handhaving. Zeg maar even lekker soppen tussen de aanhang van de PvdA, de Partij van de Achterlijkheid. Daar zit het probleem.

De politie doet er niets aan -geen mankracht, geen prioriteit- en de politiek doet hier een gevalletje wegkijken-voor-gevorderden. Hier een krantenknipseltje uit 2008(!)

Polygaam huwelijk mag in Amsterdam

Polygame huwelijken die in het land van herkomst zijn toegestaan, worden in Amsterdam gewoon geregistreerd in de Gemeentelijke Basisadministratie.

Amsterdam is en blijft een moslimbroederschap PvdA bolwerk.

In 2008 heeft de pvv kamervragen gesteld over polygamie in Nederland. Antwoord toentertijd (beetje ge-edit):

[Ernst Hirsch Ballin, Minister van Justitie in 2008, CDA]: Het lijkt mij dat voorlichting en dialoog vooralsnog effectieve middelen om te bereiken dat huwelijken volgens het Nederlandse recht worden gesloten

Oftewel: Doen we niks aan, aai over de bol en multikullen maar!

In 2011, drie jaar later (!), heeft Teeven -de man die niks kan- nog even stevig gevingerwapperd tegen iedereen die een sm-trio’tje met een paar geyle kopvodden wil: mag niet, is foei! Islam als de betere Dominatrix zeg maar.

Het Gelijk van Wilders

Alles wat ome Geert zegt, komt uit. Of het nou over extremisme, fundamentalisme of aanslagen gaat, of zoals in dit geval polygamie. Het duurt een paar jaar voordat de rest van de politiek het ook door heeft. Wilders wordt een soort orakel die de toekomst glaszuiver kan voorspellen.

Wij in het westen denken dat de islam een religie is zoals alle andere. Dat is een serieuze misvatting. De islam is een fascistische ideologie die niet schippert, niet onderhandelt en geen water bij de wijn doet. Een overwinnaarsideologie die tot doel heeft om onze samenleving te onderwerpen. En daarbij is alles geoorloofd.

Geweld, verkrachtingen, noem maar op. Maar ook glashard liegen, vriendelijk glimlachen tegen de kafir en vervolgens de haat en het vergif over de eigen goegemeente uit te kotsen. Takiyya heet dat: een moslim mag rustig liegen en bedriegen als dat in het voordeel van de islam is.

Politici die denken dat er afspraken gemaakt kunnen worden met deze mensen komen vanzelf van een koude kermis thuis. Dat is niet zo. Het kan een jaar duren, twee jaar of zelfs een decennium maar uiteindelijk blijkt dat de ‘gematigde’ islam niet bestaat en dat alles wat daar over gebrabbeld wordt gebaseerd is op leugens, bedrog en manipulatie. Moslims zijn fundamenteel geen partij als het om de bescherming van onze normen en waarden gaat. En daar vallen vrouwenrechten ook onder, ook al vindt zo’n naïeve sukkel als EHB van niet.

4 reacties

Opgeslagen onder het gelijk van Wilders

4 Reacties op “Het Gelijk van Wilders: Polygamie verbieden

  1. Pingback: De islam moet terug z’n hok in | The Logic Free Zone

  2. Pingback: Het Gelijk van Wilders: asielzoeker opsluiten in AZC’s | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.