Het Gelijk van Wilders: Stop buitenlandse financiering haatpaleizen


Spuit 11

Motie aangenomen:

De Tweede Kamer wil dat het kabinet een eind maakt aan het financieren van moskeeën door de Turkse regering. Een meerderheid in de Kamer vindt dat de Diyanet, de moskee- en imamorganisatie van het Turkse ministerie van Godsdienstzaken, een ongewenste invloed heeft in Nederland.

Tja. En dus?

Voorzienigheid

De pvv heeft dat in september 2013 al voorgesteld, op de kop af 3 jaar geleden. Toentertijd was het natuurlijk puur fascisme, rassies en diskrimmenazi. Nu is er een kamermeerderheid voor. Het kan verkeren, om Brederoo maar eens aan te halen.

Maar dit is niet alles. De pvv begon over ‘kopvodden’, nu weten we dat een hoofddoekje de beste voorspeller voor fundamentalisme is. Idem dito met allochtonen en sportclubs: niemand die nog een Marokkaan in z’n team wil. De lijst met voorspellingen is lang.

Genoeg is genoeg

Langzamerhand wordt duidelijk dat de gemiddelde Nederlander zich realiseert dat de islam en haar aanhangers niet zo toppie-joppie fijn is als menigeen links denkertje ons jarenlang heeft doen geloven. D’r is echt iets mis met de islam: dat gaat fundamenteel niet samen met onze westerse normen en waarden.

De islam moet niets hebben van democratie maar wil de sharia invoeren of van vrouwen -zijn hoeren- joden -moeten dood- of homo’s -van de flat af. Plus dat kafirs zoals wij natuurlijk moeten buigen voor onze mohamedaanse medemens en niet zo veel praatjes hebben. Maar dat spreekt voor zich.

De laatste voorspellingen van Wilders staan nog open. Stop de immigratie uit islamitische landen, denaturaliseer criminele allochtonen en zet ze uit en sluit het grootste deel van de moskeeën in Nederland. Plus dat geintje over de Donald Duck. Hoe lang zal het nog duren voordat ook de rest van de partijen het door heeft?

2 reacties

Opgeslagen onder het gelijk van Wilders

2 Reacties op “Het Gelijk van Wilders: Stop buitenlandse financiering haatpaleizen

  1. Pingback: Het Gelijk van Wilders: asielzoeker opsluiten in AZC’s | The Logic Free Zone

  2. Pingback: Het gelijk van Wilders: Stop de Turkse haat! | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.