And so it begins …


Dit krijgen we ook in Nederland

Dit krijgen we ook in Nederland

Corsica

Massale vechtpartij op Corsica tussen Marokkanen en autochtonen:

Op Corsica waren vannacht zo’n 500 mensen betrokken bij een massale vechtpartij.

Tja. Corsicanen trekken het niet als moslims toeristen & de plaatselijke jeugd in elkaar slaan. Dat geeft wat wrijving!

De veenbrand komt bovengronds

Verbaasd hoef je er in ieder geval niet over te zijn. Iedereen met twee werkende hersencellen kan dit voorspellen en denk maar niet dat het nu allemaal weer pais en vree is. Dat gaat nog veel verder uit de hand lopen.

Dat idee dat je bootladingen moslims naar Europa kan halen zonder de bevolking daar over te raadplegen: waanzin. Wie denkt dat dat goed gaat heeft een behoorlijk steekje los zitten. 50 jaar massa immigratie, elke grote stad is veranderd in een no-go getto. Kunnen allerlei grachtengordeldieren wel leuk met tamboerijnen, blokfluiten en waxinelichtjes ‘vluchtelingen welkom’ gaan lopen roepen, de werkelijkheid is natuurlijk het tegenovergestelde. Dat zijn helemaal geen vluchtelingen maar een vijfde colonne, een invasieleger. En welkom zijn ze al helemaal niet. En denk maar niet dat de gewone man in de straat dat niet door heeft.

Dat wordt knokken. Ik heb het al zo vaak gezegd: Binnen nu en tien jaar zit je kind in het leger, heb je een machinegeweer achter de deur staan en zijn hele wijken afgezet om de moslim buiten te houden. Plus dat we grootschalige deportaties van al die lieden van de verscheidene gezelligheidsverenigingen van de Allah krijgen. Er is geen plaats voor een doodscultus als de islam in Europa.

Neem dat gevalletje Corsica. Binnen nu en een maandje of wat worden er een handvol Marokkanen opgehangen. Gewoon aan een boom, midden in de nacht ergens achter af. Als waarschuwing aan de rest van de Marokkanen: Jullie zijn hier niet welkom, wij maken hier de dienst uit, rot op of je bent de volgende. Daar komt natuurlijk een hele rel van -heel wat Franse politie die overgevlogen wordt, hashtagje #MoroccanLivesMatter erbij, stille tocht met politici voorop, rabbijntje, imampje en een priester hand in hand- maar dat gaat de boel niet sussen. Al was het maar omdat de Franse politie niet zo gemotiveerd is om de aanhangers van de Religie van de Vrede te beschermen.

Er valt niet samen te leven met de islam

De islam is een fascistische ideologie die haaks staat op onze normen en waarden. En de islam sluit geen compromissen, doet geen water bij de wijn en geeft nooit toe. Vraag de Israëli’s maar hoe je succesvol met moslims kunt onderhandelen.

Er is geen sprake van samen leven met de islam. Onze tolerantie wordt door de islam gezien als zwakte. Er is geen sprake van samen door een deur gaan. De islam is een overwinnaarsideologie en de enige uitkomst die mogelijk is is de total onderwerping van Europa. Moslims zijn de nieuwe heersers, de islam is de nieuwe ideologie. Vrouwen zijn hoeren, joden moeten dood en homo’s van het dak. Plus dat christenen, atheïsten en andere ongelovigen kafirs zijn die de nieuwe moslimmeester moeten dienen. Wie geen moslim is heeft geen rechten.

Wij moeten kiezen. Kiezen we voor ons zelf, onze kinderen, onze westerse normen en waarden of kiezen we voor de islam. Er is geen middenweg, er is geen compromis. Hoe langer we wachten met kiezen, hoe groter de puinhopen worden.

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder Islam

Een Reactie op “And so it begins …

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.