De zoektocht naar de mythische ‘geradicaliseerde moslim’


Sluiten en afbreken moskee

Moskeeën sluiten

In Frankrijk worden ‘salafistische’ moskeeën gesloten:

Het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken sloot twintig salafistische moskeeën, honderd andere staan onder toezicht.

Tja. D’r zijn er 2.500 in Frankrijk dus niet dat het nou dringen wordt voor een plaatsje op vrijdag.

We houden onszelf voor de gek

Dit doet me denken aan een mopje dat we al op de lagere school vertelden:

Een dronkaard staat ’s nachts onder een lantaarn te zoeken naar zijn sleutels.

Komt er een voorbijganger langs: “Weet u zeker dat u uw sleutels hier verloren bent?”

“Nee, daarginds, maar daar is geen licht”

Wie Europese moslims gewoon vraagt over die mythische gematigde islam komt voor een grote verrassing te staan. Wat blijkt? De overweldigende meerderheid van de moslims vindt dat er maar één interpretatie van de islam mogelijk is. En d’r zijn wel meer eye-openers: Het overgrote deel van de moslims vindt dat islamitische wetten boven onze seculiere wetten staan. Vertaling: Het overgrote deel van de moslims is fundamentalist. Dat idee van een ‘gematigde islam’ is een bedenkseltje van westerlingen met een naar soort weg-met-ons minderwaardigheidscomplex.

[Erdogan]: “These descriptions are very ugly, it is offensive and an insult to our religion. There is no moderate or immoderate Islam. Islam is Islam and that’s it.”

Er valt niet samen te leven met de islam

In dat licht moet je dit kunstje van de Franse socialisten zien. Wie niet de ‘gewone’ islam wil aanpakken, lost niks op. Dan blijven de aanslagen komen, dan gaat de islamisering steeds verder en uiteindelijk loopt dat uit op een regelrechte burgeroorlog met miljoenen doden. Er moeten niet 20 ‘salafistische’ moskeeën dicht, er moeten er niet 100 onder toezicht gezet worden. Er moeten er 2000 dicht. Het overgrote deel van de moskeeën moet gesloten worden, de imampjes het land uit gezet worden, samen met bootladingen aan islamitische haatbaarden en criminelen.

Moskeeën moet je gaan zien -behandelen- als het hoofdkantoor van de islamitische fascisten. Dat is de vijand. Iedereen die daar naar binnen gaat moet worden behandeld als een bruinhemd. Wij moeten ophouden met tolerant zijn tegenover intoleranten. Een terroristische organisatie heeft geen recht van bestaan.

Doen we dat niet dan mogen onze kinderen de rekening betalen. En die wordt in bloed geïncasseerd, reken daar maar op.

3 reacties

Opgeslagen onder Islam

3 Reacties op “De zoektocht naar de mythische ‘geradicaliseerde moslim’

  1. Jan

    Als dit een europese maatregel zou zijn geweest was ik er weer een beetje in gaan geloven. In diverse Noord Afrikaanse landen zijn die figuren jaren geleden al in de ban gedaan. Wij hebben hun bescherming geboden met alle gevolgen van dien.

Kom maar door!

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.