Racisme zonder schaamte?


Alleen blanken kunnen discrimineren volgens de Morgen.

Alleen blanken kunnen discrimineren volgens de Morgen.

Racisme?

De Morgen, een linksige krant in België, heeft de voorpagina in het zwart gehuld. Wat wil namelijk het geval? Een Marokkaan / Belg is in Marokko omgekomen waarna er wat gescholden werd op de interwebs. Iets in de trant van ‘Sinds wanneer is een geitenneuker een Vlaming’ en meer van dat moois.

Gelijk natuurlijk een andere Marokkaan die on-mid-de-lijk de slachtofferkaart trekt:

Marokkaanse Slachtofferrol

Tja. Rassies dus? Marokkanen zijn zielug? Diskrimmenazi? Islamofoob?

Al is de leugen nog zo snel ….

Nog mooier wordt de volledig overtrokken reacties van de Vlaamse gutmenschen:

In de Belgische politiek is met afschuw gereageerd op de uitlatingen op de sociale media. “Deze mensen moeten geholpen worden, maar kunnen of willen dat wellicht niet”, zegt mediaminister Sven Gatz. De staatssecretaris voor Asiel en Migratie noemt de mensen die de racistische reacties hebben achtergelaten, mongolen.

en natuurlijk moeten de (vlaamse) schreeuwerts kei-en-keihard aangepakt worden:

“Wat betreft Ramzi zitten we nu op dag twee. Vandaag is het de dag na de verontwaardiging over de racistische reacties. Sommige mensen zeggen nu, verontwaardiging is niet genoeg. Er moet concreet beleid komen om een einde aan de polarisatie te maken. Het haatproza is ongezond voor een samenleving. Dus wat doen we eraan?”

Ja, ja, haatproza, gepolariseerd: allemaal stoere taal. Want wie iets naars zegt over moslims moet meteen ausradiert worden. De feestboek pagina is al offline, dat begrijp je.

Gelijke monniken …

… gelijke kappen. En dat time-tested aloude spreekwoord wil de gutmensch nog wel eens vergeten. Laten we eens opduikelen wat er zoal op de interwebs tevoorschijn kwam na de steekpartij op een rabbi in Antwerpen

Moslims wensen joden dood

of eentje wat dichter bij huis: De bedreigingen tegen Umar

Ebru moet dood

en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

De conclusie is simpel maar glashelder. Als moslims ons of de joden racistisch uitschelden voor alles wat mooi en lelijk is, als zij ons met de dood bedreigen in niet mis te verstane woorden dan is er niets aan de hand. Is allemaal cultuur, niet genoeg stageplaatsen en knuffeltje knuffeltje aai over de bol.

Maar wie iets naars zegt over moslims daarentegen kan het krijgen. Dan is er sprake van extreme polarisatie, zijn alle moslims slachtoffer zielig en verdrietig, worden er optochten naar het politiebureau georganiseerd om aangifte te doen en moet de politie keihard ingrijpen. Gooi ze in de bak!

Het schoolvoorbeeldje van policor. Iemand nog een kopje rooibos?

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Islam

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s