Gevalletje Brusselse Elite: Vrijhandel? Dan ook open grenzen en ‘contributie’ betalen!


Cyprus parliament postpones vote on tax

7 jaar uitstel

De Britten mogen 7 jaar lang hun grens dichthouden van de EU:

Brexit: EU considers migration ‘emergency brake’ for UK for up to seven years. Diplomats working on deal to give Theresa May greater concessions than those won by David Cameron, despite French doubts

Tja. Beetje geven en nemen en zo kunnen we allemaal weer door dezelfde deur!

Je loopt achter, opa!

Wie d’r iets langer over na denkt barst in lachen uit als het niet zo treurig was. De Britten gaan de EU uit. Die willen helemaal niet meer bij de EU horen. Waarom zouden ze hun eigen grenzen dan niet dicht mogen gooien? Daar gaat de EU helemaal niet over.

De EU en de Britten moeten onderhandelen over een vrijhandelsverdrag, niet over een verdrag dat iedereen zomaar het VK binnen kan wandelen. Dat wordt er nu met de haren bijgesleept maar dat staat er echt los van. En dan dat geneuzel over de Britse ‘contributie’ aan de EU. Waar komt dat pareltje opeens vandaan? Contributie is voor landen in de EU, daar horen de Britten binnenkort niet meer bij.

De EU is ook met de Canadezen, de Amerikanen en de Chinezen over een vrijhandelsverdrag aan het onderhandelen. Moeten die ook contributie aan de EU betalen? Moeten die ook vrij reizen toestaan? De Amerikanen zien je aankomen!

Revenge of the Elite

Dit is niets anders dan een prachtig staaltje ‘natrappen voor gevorderden’. Onze Brusselse heersers kunnen het niet hebben dat we straks een eiland van 250.000 vierkante km met 65 miljoen inwoners voor de deur hebben liggen waar de belastingen structureel lager liggen, waar bedrijven graag naar toe komen en dat met alle landen op de hele wereld handel drijft.

Wie wil aantonen dat de EU een ‘opportunity killing machine’ is moet gewoon over 5 jaar terugkomen. Dan zijn de lonen in het VK een stuk gestegen, staan er voor elke Britse ambassade lange wachtrijen en is de werkloosheid tot het laagste punt sinds de oorlog gezakt. En van dat idiote Duitse ‘wir schaffen das’ minderwaardigheidscomplex van Mutti Merkel hebben de Britten dan al helemaal geen last meer!

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder Eurocrisis

Een Reactie op “Gevalletje Brusselse Elite: Vrijhandel? Dan ook open grenzen en ‘contributie’ betalen!

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.