Het Gelijk van Wilders: Han ten Broeke


Dat handgebaar is het teken van de Grijze Wolven, een Turkse neo nazi club, vergelijkbaar met de Hitlergroet,

Dat handgebaar is het teken van de Grijze Wolven, een Turkse neo nazi club, vergelijkbaar met de Hitlergroet,

Islamitische fundamentalisten kunnen in Nederland gewoon op straat hun haatkots uitbraken

Heel gek. Wat blijkt? Islamitische extremisten liften gezellig mee op de anti-Nederlandse haat van onze Turkse medelanders:

[Han Ten Broeke, VVD]: “We kunnen de import van dit islamisme en sektarisme uit het Midden-Oosten missen als kiespijn.”

De VVD’er roept het kabinet nogmaals op haast te maken met het onderzoek naar Turkse organisaties. “Een Turk die een echte toekomst in Nederland wenst, zou niet achter deze types moeten aanlopen.”

Vertegenwoordigers van Hamas lopen mee in ‘demonstraties’ in Nederland: Onze Han natuurlijk als Voorvechtertje van Vrijheid en Democratie in de hoogste boom: Het kabinet moet wat doen!

Doe je werk, lamlul!

Wat onze Han er even vergeet bij te zeggen is dat hij -heul toevallig!- zelf voor de VVD in de tweede speelkamer zit. Dat nota bene de VVD in het kabinet zit. Dat het de verantwoordelijkheid van onze Han is om te zorgen dat er voldoende wetgeving is. Om dit soort haatkots van onze stoep te vegen. Dat de politie niet voor Jan met de Korte Achternaam daar staat maar dit soort eencellige engnekken gewoon achterover kan trekken.

Waar was onze Han toen ome Geert voorstelde deze islamitische fascisten te denaturaliseren en de grens over te smijten? Waar was onze Han toen Wilders opriep om islamisering tegen te gaan? Om paal en perk aan dit soort kots te stellen?

Toen gaf onze Han niet thuis. Toen stond onze Han met z’n moraalpaaltje fier vooruit te hijgen achter de interruptie microfoon. “Rassies, diskrimmenazi, islamofoob! Jij moet je vuile nazi-bek houden!”, krijste onze Han hysterisch met een natte plek in z’n broek.

Het Gelijk van Wilders

Deze actie van onze Han is de reactie van een kleuter die zijn speelgoed kwijt is. Krijsen als een baby. Maar denk maar niet dat Han een motie gaat indienen. Om dit braaksel onder de terrorismewetgeving te laten vallen. Om dit soort engnekken te denaturaliseren en uit te zetten. Om de buitenlandse financiering van moskeeën te verbieden.

Dat gaat onze Han niet doen want Han is een intens laf jongetje. Die durft alleen maar iets te mompelen als Grote Broer Geert voorop loopt. Han loopt wel mee, Han is een echte meeloper.

En daarom gaat de VVD volgend jaar klop krijgen. En daarom gaat ome Geert volgend jaar winnen. Omdat mensen kleutertjes als onze Han helemaal, totaal, categoraal spuug en spuug zat zijn.

Advertenties

4 reacties

Opgeslagen onder het gelijk van Wilders

4 Reacties op “Het Gelijk van Wilders: Han ten Broeke

 1. VarAway

  Han spreekt en denkt reeds als een beschaafde toekomstige
  VVD minister van BuZa, zeg maar een Bertje Koenders in het
  kwadraat, met eens sausje van ZimmerFranzke.
  Hij is ook met de regelmaat van de klok op BNR te horen,
  alwaar men om zijn ( volkomen voorspelbare ) mening te geven.
  Beetje Markje met de rubberen ruggegraad. Flinke kreten slaken
  In NL, maar in Brussel tekenen bj het kruisje, want ook hij moet
  aan zijn toekomstige jobje denken bij de EU of VN…
  Bah, wat een laffe lieden bij die minkukels der VVD.
  Afstraffen die parvenu’s der VVD.

  • Als je eens de kans hebt om met deze mensen te praten dan zul je verbaasd zijn hoe leeg die bovenkamer is. Hoe dun de discussie.

   Deze mensen zitten op de plek waar ze zitten om de doodeenvoudige reden dat ze heel erg goed de partijlijn kunnen blijven herhalen. Het zijn een soort duracel konijntjes die maar door blijven reutelen, dag na dag, week na week, maand na maand.

   Ze hebben geen idee wat ze zeggen, geen idee wat ze doen, geen idee waar het over gaat. Het enige wat ze kunnen is een stapeltje kopietjes uit hun hoofd leren en dat te pas en te onpas uitkramen. Voor de rest gaat de hele discussie -maakt niet uit welke kleur, partij of onderwerp- aan hun voorbij.

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.