De PvdA is echt de partij van de Arabieren


rape muslim tolerant

Kamervraagjes erbij!

Volgens Marcouch struinen neo-nazistische bendes stad en land af om ‘migranten en vluchtelingen’ -lees: moslims- op te sporen en in elkaar te slaan:

[Ahmed Marcouch, PvdA]: “Ik heb Kamervragen gesteld om aan te geven dat neonazi-achtige groeperingen niet de vrije hand mogen hebben om op migranten en vluchtelingen te jagen”

Tja. Klinkt niet best. Neo Nazi’s, jagen op ‘vluchtelingen’. Goed plan dus?

Verdraaien

Wie er een beetje op let weet het al lang: wat zo iemand ook zegt, er zal wel meer aan de hand zijn. In dit geval is het niet anders.

Deze ‘vluchtelingen’ hadden in het café om de hoek twee meisjes lastig gevallen -lees poging tot aanranding- en dus waren er wat klappen gevallen en deze twee cultuurversterkers werden er zonder pardon uitgedonderd. In het linkse weg-met-ons Nederland zou daarmee de kous af zijn -waarom zou je aanranders oppakken en de cel in gooien als het moslims zijn?- maar laat nou dat dorp zo gelukkig zij dat ze een tijdje geleden een buurtwacht hebben georganiseerd. Niks kous af, politie bellen en oppakken!

Die meisjes durven geen aangifte te doen -moslims vinden dat niet zo fijn- en dus kan de politie maar een ding doen: laten lopen.

Binnenkort ook bij jou!

Het simpele feit is dat deze ‘Soldiers of Odin’ niks anders zijn dan buurtvaders die er voor passen om hun dochters en vrouwen alleen over straat te laten gaan. Dat kan niet meer in Nederland, daarvoor lopen er gewoonweg veel te veel ‘biculturele cultuurversterkers’ rond. En de politie komt je ook niet helpen, die heeft het te druk met het opschrijven van aangiftes tegen Wilders. Dat geeft oom agent ook ruiterlijk toe, die verwelkomen deze burgerinitiatieven.

Het gaat niet lang duren voordat iedereen ’s avonds met de plaatselijke buurtwacht rondjes moet lopen. Dat we complete wijken moeten afsluiten om ons tegen de ‘religie van de vrede’ te wapenen. Daar zorgen mensen als Marcouch wel voor. Je denkt dat ik overdrijf? Welnee. Hier, zelfde dag, ander nieuwsberichtje:

Hoogzwangere vrouw van fiets getrapt: ‘Ik dacht alleen aan mijn kindje’ (…) De daders zijn volgens de politie ‘getinte mannen van buitenlandse afkomst’

Ook al maak je me uit voor neo-nazi en fascist: als dat betekent dat mijn dochter niet verkracht en in elkaar getrapt wordt door zo’n kansenpareltje kan het mij weinig schelen.

[Update 22 juli 2016]: Het blijkt dat de ‘vluchteling’ 12 jarige meisjes lastig viel en ook al van aanranding in een andere zaak voor het hekje mag komen. De politie ziet dus geen aanleiding deze ‘vluchteling’ op te pakken maar zal wel een onderzoek starten naar de buurtwacht. Hoe verrassend!

6 reacties

Opgeslagen onder Islam

6 Reacties op “De PvdA is echt de partij van de Arabieren

  1. Pingback: Het begin: Burgers formeren knokploegen | The Logic Free Zone

  2. Pingback: Het begin: Burgers formeren knokploegen – Fenixx.org

  3. Pingback: De hemelvaart van de messias: Eberhard van der Laan | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.