Linkse mensen: Islam is beter dan de rest


Dat teken dat deze Turken met hun handen maken is dat van de Grijze Wolven, een extreem rechtse fascistische club.

Dat teken dat deze Turken met hun handen maken is dat van de Grijze Wolven, een extreem rechtse fascistische club, vergelijkbaar met de Hitlergroet.

Coupje erbij?

Moet je nou blij zijn met die ‘coup’ in Turkije of niet?

[Jan Jaap de Ruiter, Arabist uit Tilburg]: “Erdoğan mag volgens sommigen dan een lul zijn, maar deze lul werd wel democratisch gekozen. Wie juicht voor een coup is minder democratisch dan hij.”

Tja. Wie niet Erdogan steunt heeft dus weinig van democratie begrepen.

De vijand van mijn vijand is niet mijn vriend

Klinkt allemaal aardig maar is natuurlijk weer het gebruikelijke geklep. Klopt helemaal niets van.

Het simpele feit is natuurlijk dat Erdogan geen democraat is. Hij is misschien wel democratisch gekozen maar is ook al een decennium bezig de Turkse democratie de nek om te draaien. Dit is gewoon de ene dictatuur voor de andere inwisselen. Met een (niet zo heel) klein verschil: Erdogan is een islamitische fascist die openlijk Hitler aanhangt, van die coupplegers moet nog blijken waar die voor staan.

Erdogan is er eentje van de ‘islamitische democratie’: One man, one vote, once. Onder het mom van democratie worden alle instituties afgebroken en verandert Turkije in een islamitische staat met de Sharia. Hij zegt het ook hardop tegen iedereen die het maar wil horen: “Democratie is slechts de trein die wij nemen totdat wij op onze bestemming zijn aangekomen. Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten.” Wie gaat roepen dat die coup ‘anti-democratisch’ is heeft of een tweede agenda of werkelijk niets van democratie begrepen.

Antisemitism-in-Turkey

Links malloten

Wij zijn in het westen zo gehersenspoeld dat we deze klets niet eens meer zien voor wat het is: Een weg-met-onsje pur sang. Democratie kan ons gestolen worden, mensenrechten de prullenbak in. Moslims zijn zielig, wij zijn allemaal van de white privilege en Allahu Akbar voor ons allemaal.

Wie actief tegen het met geweld afzetten van een islamitische dictator die de Sharia in een eens democratisch land wil invoeren is, is een ‘useful idiot’ in de meest letterlijke zin van het woord. En zo iemand als deze Jan Jaap, die echt serieus wel beter weet waar ome Erdo voor staat, moeten we zien als een puppet van de islam. Die staat niet aan onze kant. Dat is geen democraat, dat is een heel enge man.

1 reactie

Opgeslagen onder Islam

Een Reactie op “Linkse mensen: Islam is beter dan de rest

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.