Burgeroorlogje erbij?


nice

Aanslagje

Lekker stukje rijden met de vrachtwagen:

In Nice is een vrachtwagen door het publiek gereden dat op de boulevard de nationale feestdag vierde. Daarbij zijn tachtig mensen omgekomen.

Niet echt een verrassing lijkt me zo.

‘Geschokt’

Ondertussen stroomt twitter vol met de ene na de andere kwaakkip. ‘Geschokt’, ‘leven mee met de families van de slachtoffers’ en ‘de fundamentalisten zullen nooit winnen’. Is er al een hashtagje #JeSuisNice? De Dam vanavond in het rood-wit-blauw? Minuutje stilte in de tweede Speelkamer?

Onze Frans had net de noodtoestand opgeheven maar dat heeft hij ook al weer terug gedraaid. Het is alleen nog wachten op het obligate ‘heeft niks met de islam te maken’, dat het een ‘lone wolf’ is en dat ook gewone moslims ‘slachtoffer zijn’. Plus dat we ons niet ‘tegen elkaar’ moeten laten opzetten want dat is ‘wat de terroristen willen’.

Imampje erbij, rabijntje erbij, priestertje erbij, Bekende Fransen en wat buitenlandse hoogwaardigheidsbekleders erbij en hupsakee: een stille tocht met waxinelichtjes en vlaggetjes. Behalve natuurlijk de Israëlische want dat zijn joden. De Franse anti-terreur dienst zal een ‘diepgravend’ onderzoek doen en alle feiten moeten ‘op tafel’ komen. De ‘onderste steen’ moet boven!

Er valt niet samen te leven met de islam

De islam is een fascistische ideologie die volkomen haaks staat op onze westerse normen en waarden. Daar valt niet mee te onderhandelen, er worden geen compromissen gesloten. De islam laat niet met zich spotten, wie dat wel doet moet dat met zijn leven bekopen.

De islam is een overwinnaarsideologie. Alleen totale onderwerping kan het eindresultaat zijn. Daartoe is alles geoorloofd: Geweld, liegen, moorden, noem maar op. En het gaat ook niet om een klein groepje extremisten: Het overgrote gedeelte van de aanhangers wil pertinent niet integreren in onze samenleving en moet niets hebben van onze normen en waarden. Die mensen wijzen onze samenleving categoraal af.

En nee, dat wil niet zeggen dat al die mensen ook met een AK of een bomgordel de straat op gaan. Natuurlijk niet. Maar dat hoeft ook niet, daar heb je maar een kleine hoeveelheid mensen voor nodig. De gemiddelde moslim daarentegen zal echter ook niet de politie tippen als het zoontje van de buren radicaliseert. Of als een buitenlandse imam allerlei haatkots over zijn kinderen uitspuugt. Of als hun eigen kinderen de buurt terroriseren zodat Nederlanders in een soort white flight de wijk verlaten.

Terrorisme zoals we nu maandelijks in Europa zien kan alleen maar gedijen als er een grote basis is die dat support, expliciet of impliciet. Het feit alleen al dat in een wijk elke nacht de auto’s van niet-moslims in de hens worden gestoken en dat de buurt daar niet tegen in ’t geweer komt zegt al meer dan genoeg waar de loyaliteit van deze mensen ligt.

Advertenties

3 reacties

Opgeslagen onder Islam

3 Reacties op “Burgeroorlogje erbij?


  1. PAS OP : SATIRE DIT IS EEN GEINTJE

  2. Pingback: Linkse warhoofden & islam: Dodelijke combinatie | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s