#PoliceLivesMatter


The issue with Islam

Sluipschutters

Schietpartij tijdens demonstratie voor #BlackLivesMatter:

Three Dallas police officers were killed and eight others were wounded (…) Two snipers shot the 10 from elevated positions during a protest. Two officers are in surgery and three are in critical condition. No suspects were in custody.

En nu?

Haatzaaien in het groot

Aanleiding van deze demonstratie was dat de politie in Minnesota een neger had neergeschoten. Die had een wapen bij zich -onduidelijk is of hij dat ‘getrokken’ had of dat het ‘spontaan’ uit z’n broekzak viel- en ook verscheidene veroordelingen op z’n naam maar verder was het natuurlijk een goeie jongen die altijd z’n huiswerk maakte, een stage had en z’n moeder met de afwas hielp. Even later was het weer bal: Een neger wordt in z’n eigen auto voor de ogen van z’n vriendin en kind door de politie om gelegd. Had ook een wapen bij zich, onduidelijk wat er gespeeld heeft. Gelukkig heeft z’n vriendin alles gefilmd en op faceboek gezet.

De gouverneur van Minnesota heeft in ieder geval al zijn oordeel klaar:

[Mark Dayton, Democraat]: “Zou dit zijn gebeurd als alle passagiers blank waren? Ik denk het niet. Ik ben gedwongen om onder ogen te zien dat dit soort racisme bestaat en het is onze plicht om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt en niet blijft gebeuren”

Tja. Met zulke vrienden heb je geen vijanden meer nodig. De represaille laat niet lang op zich wachten, daarmee even duidelijk het punt van de Amerikaanse politie aantonen: Met niet-blanken kun je niet voorzichtig genoeg zijn.

Dit krijgen wij ook in Nederland

Wie denkt dat dit alleen maar in Amerika kan: Think again. Dit krijgen wij ook. Ook hier hebben hele groepen zich al lang van de samenleving afgewend. Zie dat kansloze gezeur over slavernij, de Efteling, Zwarte Piet en nog zo’n heel riedeltje. Om nog maar te zwijgen van de islamitische knokploegen die tegenwoordig in elke stad en dorp hele wijken terroriseren omdat de politie daar zonder pantserwagens, getrokken wapens en full riot gear niet meer naar binnen kan. En als er iemand iets van zegt kan die het meteen krijgen: Knuffeltje erbij? Stageplekje dan?

Hele groepen in de samenleving hebben een tyfushekel aan alles wat Nederlands is. Dat naïeve idee dat die mensen wel zullen ‘integreren’ en zo hun ‘plekje’ wel zullen vinden is hersenloos geklets. Dat gaat niet gebeuren. Die mensen zetten zichzelf buiten de samenleving en willen voor geen enkele prijs meer deelnemen: Binnenkort wordt ook in Nederland de politie neergeschoten door deze fijne biculturele kansenpareltjes.

Wedje doen?

Advertenties

4 reacties

Opgeslagen onder Immigratie

4 Reacties op “#PoliceLivesMatter

  1. Nation of Islam …. of course. I reported in my book, The Post American Presidency: The Obama Administration’s War on America, Obama’s security during his 2008 presidential run was the Fruit of Islam, the male-only paramilitary wing of the Nation of Islam (NOI).

    Micah Johnson was a Facebook member of The Nation of Islam and Black Liberation Party, Obama’s old stomping grounds. Obama’s spiritual guru, Reverend Jeremiah Wright, is a fiery hate pastor in a Black Liberation church.

    http://pamelageller.com/2016/07/dallas-mass-cop-murderer-was-follower-of-nation-of-islam.html/

  2. Er zijn er al 5 dood geschoten daar.

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s