Het probleem met de islam: Antisemitisme


Bangladesh hacked to death

Gewoon op straat

In Bangladesh worden regelmatig niet-moslims met machetes doodgehakt. Gewoon in het openbaar. Hindu’s, atheisten, christenen. Bloggers, professoren of priesters. Maakt niet uit. Reactie van de verantwoordelijke minister?

Bangladesh Home Minister Asaduzzaman Khan has suggested an Israeli link to the recent killings of secular bloggers and minorities.

“Bangladesh has become the target of an international conspiracy. And a foreign intelligence agency has joined the conspiracy,” Mr Khan said.

When asked to elaborate, he said: “You must have noticed that an Israeli intelligence agent had a meeting with a politician, it does not need to be verified further, all Bangladeshi know about it.”

Yep. Komt door de joden.

Ontwikkelingshulp

Nederland geeft 50 miljoen aan directe hulp aan Bangladesh en nog veel meer indirect. En dan niet voor noodhulp maar voor de meest elementaire zaken die de verantwoordelijkheid van elke zichzelf respecterende overheid zijn.

Daarmee zijn we mede schuldig aan de dood van deze mensen. En niet alleen wij maar ook via de EU: Die geeft ook nog eens miljarden aan ‘hulp’. Dat doen we trouwens niet pas net maar al decennia lang.

Het probleem is de islam

Er valt niet samen te leven met de islam. Ook niet in een islamitisch land als Bangladesh. De islam is een overwinnaarsideologie die eist dat iedereen zich aan haar aanpast. Er wordt niet onderhandeld, er wordt niet afgedongen, er wordt niet geschipperd. Wie zich niet onderwerpt moet met zijn leven betalen.

Wanneer gaan we ons nou eens realiseren dat al dat geknuffel met de islam, of het nou thuis is of ver weg, uiteindelijk alleen maar betekent dat die fascisten steviger in het zadel komen te zitten, dat minderheden nog sneller de kop afgehakt worden en dat de democratie (ha, ha, grapje!) nog verder weg is?

Wij moeten onze eigen normen en waarden aanhouden. Geen zaken doen met dit soort griezels, geen ‘ontwikkelingshulp’ geven, niet mee in zee gaan. Antisemitisme is niet ok en iedereen die dat niet vindt moet buiten de deur gehouden worden.

3 reacties

Opgeslagen onder Islam

3 Reacties op “Het probleem met de islam: Antisemitisme

  1. Pingback: “Wir haben es nicht gewußt” | The Logic Free Zone

  2. Pingback: Naïef: “Benoem de olifant” | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.