Homofilie en de Islam: Een goed stel of gaat niet samen?


Kun je de Islamitische landen vinden?

Kun je de Islamitische landen vinden?

Wat staat er nou in de Koran?

Op tpo.nl staat een stukje van Marcel Hulspas, als reactie op een stukje van ene Ludovic-Mohamed Zahed, moslim en homo. Onderwerp: Hoe zit het nou met de Islam en homofilie?

De een zegt dit -incluis Koranteksten- en de ander zegt dat -ook incluis Koranteksten. Moraal van het verhaal: Het valt allemaal niet mee, de ander heeft ongelijk en tijd voor een Europese Islam, eentje die wel van homo’s houdt en wie wil er nog een kopje thee?

Theologische haarkloverij

Ik vind het bizar. Wat kan het mij schelen wat de Koran over homofilie zegt? Waarom moet ik voor een discussie over homofilie opeens een zandboek van 1400 jaar geleden gaan zitten uitpluizen om er achter te komen wat onze Koranische vrienden over homofilie vinden?

Laten we het nou eens simpel maken. Wat er in dat sprookjesboek staat interesseert me geen hol, veel interessanter is hoe moslims zelf over homofilie denken. Zullen we ze het gewoon eens vragen? En dan is opeens het hele verhaal zonneklaar: Het over-over-over grote deel van de moslims heeft bepaalt achterlijke ideeën over homofilie. En dan niet alleen in achterlijke islamitische heilstaten maar ook in het westen.

De Islam hoort niet bij ons

Mensen die met allerlei Koranteksten aankomen om iets over de Islam te mompelen negeer ik gewoon. Dat is allemaal takiyya gehuichel. De Bijbel is ook niet bepaald vriendelijk over homofilie maar Christenen schieten geen 49 homo’s dood in een bar in Orlando.

De Islam is een fascistische ideologie die niet bij onze liberale westerse normen en waarden past. Die zijn onverenigbaar. En omdat de Islam zich niet aanpast maar domineert moeten we kiezen: Geven we ons over aan de Islam of gooien we de hele flikkerse bende (ha, ha, woordgrapjes altijd +1) het land uit. Er is geen tussenweg. Er is geen oplossing waarbij de Islam in Europa blijft bestaan. Er is niet zoiets als ‘samenleven’ met de Islam. Dat werkt niet, dat heeft nooit gewerkt en dat gaat nooit werken. Waar de Islam komt ontstaat oorlog. Ook in Nederland.

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder Islam

Een Reactie op “Homofilie en de Islam: Een goed stel of gaat niet samen?

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.