1 Miljoen voor ‘vluchtelingen’: Veel?


Asielzoekers vechten met de politie

Hardlopen

2800 mensen hebben een benefiet hardloopwedstrijdje georganiseerd:

Ruim 1 miljoen euro opgehaald in Nacht van Vluchteling

Tja. Veel? Weinig?

Wat kost dat?

Een beetje asieleiser kost de samenleving 15k per jaar, 40 jaar lang. Zeg maar een koele 6 ton. D’r is namelijk geen enkele kans dat die fijne biculturele cultuurversterkers hier hun eigen broek op gaan houden dus we mogen de komende 40 jaar in handige maandelijkse termijnen de uitkering, huursubsidie en de subsidie voor islamitisch hoofdoekjesvouwen overmaken. Voor dat miljoen kun je er dus een ruime anderhalf ‘opvangen’.

Vorig jaar hebben we er meer dan 60.000 naar binnen getrokken. Bij elkaar dus een schadepostje van een gezellige 36 miljard. Om dat even in verhouding te zetten: Als we nou elke dag zo’n ‘nacht van de vluchteling’ houden, de komende 100 jaar dan kan het er net uit. Die vluchtelingen zijn dan al lang de pijp uit maar goed: Na een eeuw hardlopen is dan toch de rekening betaald.

Dat zijn geen ‘vluchtelingen’

De meeste mensen hebben helemaal geen benul van wat ze aan het doen zijn. Die denken dat dat allemaal zielige mensen zijn die op de vlucht voor oorlogsgeweld zijn. Dat is niet zo.

Het overgrote deel zijn jonge mannen die naar Europa komen om hier gratis huizen, gratis uitkeringen en nog een hele lading aan andere ‘meedoensubsidie’ op te strijken. En natuurlijk om blanke vrouwen op grote schaal aan te randen.

Dat zijn geen ‘vluchtelingen’. Dat zijn geen ‘zielige mensen’. Dat is eerste klas uitschot waar we ongelofelijk veel spijt van krijgen dat we die ooit binnen hebben gelaten.

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder Islam

Een Reactie op “1 Miljoen voor ‘vluchtelingen’: Veel?

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s