Het Gelijk van Wilders: Etnische zuiveringen


Paspoort Nederland Marokko

Zuiveringen

Zo gaat dat:

Een bewoner in de door reljongeren geterroriseerde wijk Banne Buiksloot is de afgelopen weken zo erg geterroriseerd dat hij nu noodgedwongen moet verhuizen. Dit nadat hij één keer wat Marokkaanse jongeren op hun gedrag had aangesproken, meldt AT5.

In maart had de bewoner vanaf zijn balkon ‘het zijn altijd weer die kut-Marokkanen’ geroepen tegen een groepje hangjongeren. Vervolgens werd de bewoner het slachtoffer van represailles: stenen tegen de ruit, bedreigingen, intimidatie. “Je gaat gaat zien waar die kut-Marokkanen toe in staat zijn, je gaat het voelen”, kreeg de bewoner te horen.

En ondertussen kwaakt de Amsterdamse burgerpapa over ‘de boel bij elkaar houden’ en ‘mensen niet tegen elkaar opzetten’.

Met de rug naar de samenleving

Die man die weggepest is, is natuurlijk geen Marokkaan. Zelfs geen moslim. Want als dat wel zo was dan had hij even nagevraagd wie die jongens waren en mocht papa de schade betalen. Plus dat die jongens een geweldig pak slaag hadden gekregen.

Daarmee kom je op wat er werkelijk aan de hand is. Het zijn geen ‘willekeurige’ hangjongeren die ‘willekeurige’ buurtbewoners wegpesten. Het zijn niet de ene keer Chinezen die een zwarte familie wegjagen, de volgende keer blanke jongens die een Indische man weg treiteren of een groep Duitsers die een Egyptische familie terroriseren.

Het zijn altijd islamitische jongeren die niet islamitische mensen de wijk uit treiteren, bedreigen, beroven, in elkaar slaan.

En dat is niet alleen in Amsterdam Noord zo, dat is overal in Nederland. Neem bijvoorbeeld de wijk Velthuis in Ede, of die stenengooiers in Almere. Allemaal precies volgens hetzelfde stramien. En dat patroon herhaalt zich keer op keer.

De segregatie is compleet

Niet alleen de scholen in zo’n wijk worden zwart -of islamitisch- maar ook de samenstelling van de wijk. Zo’n wijk wordt een klein Marokko waar de Marokkaanse normen en waarden volledig domineren. Ze spreken onderling Marokkaans, gaan naar de Marokkaanse moskee en naar Marokko op vakantie. Die mensen die daar wonen, die daar geboren en getogen zijn hadden net zo goed in Marokko kunnen leven. Die komen niet meer in aanraking met Nederlanders, sterker nog: die willen helemaal niet meer in aanraking met die kanker kaaskoppen komen, maar draaien hun hele leven in dat wereldje rond.

De gevolgen zijn natuurlijk simpel. Die mensen zijn volkomen onaangepast aan de Nederlandse samenleving. Die presteren slecht op school, krijgen geen stageplaats en al helemaal geen baan. Spreken gebrekkig Nederlands -ook al zijn ze hier geboren en getogen- en gaan al vroeg de criminaliteit in. Inbreken, berovingen, drugs dealen, uitkeringen, voortijdig schoolverlaten, noem maar op.

Dit komt niet goed

Deze wijken worden een soort Marokkaanse eilanden in een zee van Nederlanders die als uitvalsbasis gaan dienen om de omringende wijken te plunderen, te beroven. Als de politie daar naar binnen gaat dan is dat in hun ogen een regelrechte aanval door de vijand op hun grondgebied die tot elke prijs gestopt moet worden. En nooit of te nimmer zullen deze mensen samenwerken met Nederlanders, laat staan de politie, om de criminelen in hun wijk op te pakken. Voor hun is het alsof je dan heult met de bezetter.

Minder, minder, minder

Dit komt dus ook nooit meer goed. Niet nu, niet over 10 jaar, niet over 30 jaar. Deze segregatie versterkt zichzelf. Moslims willen niet met Nederlanders samenwonen en zijn zelfs openlijk vijandig. Die willen dan steeds minder te maken hebben met moslims en zo is de vicieuze cirkel rond. De enige manier om dit te doorbreken is hardhandig paal en perk te stellen aan dit gedrag. Door bijvoorbeeld jaarlijks een paar duizend criminele Marokkanen uit te zetten. Door mensen die geen Nederlands spreken en ook geen les volgen te korten op hun uitkering. Door huursubsidie tijdelijk te maken. Door simpelweg op te houden met knuffelen en wegkijken.

Een tijdje geleden stond half gutmensch Nederland op z’n achterste benen omdat Wilders iets gemompeld had over ‘minder, minder, minder’. Maar wie verder kijkt dan zijn neus lang is, ziet dat dit de enige mogelijkheid is die we nog hebben. Zolang we niet bereid zijn om een streep in het zand te trekken wordt dit probleem alleen maar groter. En dacht je dat het nu al een puinhoop was: Think again. Kijk maar eens hoe het er aan toegaat in de banlieus in Parijs of de voorsteden in Engeland. De politie gaat daar alleen maar met getrokken pistool, met pantserwagens en in full riot gear naar binnen.

2 reacties

Opgeslagen onder het gelijk van Wilders

2 Reacties op “Het Gelijk van Wilders: Etnische zuiveringen

  1. Pingback: Voorbeeldje policor: ‘Hangjeugd’ | The Logic Free Zone

  2. Pingback: Links vs rechts of wij tegen de islam? | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.